Tarvitsetko apua?

Lampunvarjostin Star Wars: Kuolemantähti

13,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Jokaisen Star Wars -fanin unelma: Kuolemantähti-lampunvarjostin! Kukapa Tähtien Sotaa rakastava ei tälläistä haluaisi? Kaikki me joskus olemme unelmoineet omasta Kuolemantähdestä - nyt se on vain muutaman klikkauksen päässä makuuhuoneestasi! Paperista valmistettu Kuolemantähti on lisäksi hieman edullisempi kuin alkuperäinen.. Upea lahja kaikille Star Wars -faneille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jokaisen Star Warsin -fanin unelma on nyt täällä: upea Kuolemantähti-lampunvarjostin! Paperista valmistettu lampunvarjostin on kuin ihka oikea Kuolemantähti, vain pienoiskokoisena. Eikä tässä vielä kaikki - se myös toimii vähintäänkin yhtä hyvin kuin markkinoiden parhaat varjostimet, luoden legendaarisen elokuvasarjan tunnelmaa huoneeseesi. Tämä todellakin on upea lahja kaikille Star Warsin ystäville!

Tämän pyöreän, paperista valmistetun lampunvarjostimen halkaisija on 30 cm. Varjostin ei siis vie paljoa tilaa, joten saat sen lamppusi kanssa juuri sinne mihin haluatkin! Se on myös LucasFilmin hyväksymä, virallinen Star Wars -tuote, joka on jokaisen tosifanin valinta makuuhuoneeseensa. Ammattitaitoisen muotoilun ansiosta varjostin on helposti ja nopeasti taiteltavissa kokoon, jotta se pysyisi yhtä upeana myös kuljetuksen jälkeen. Kerta kaikkiaan mahtava lahjaidea niin itselle kuin ystävillekin!

Tuotetiedot

Star Wars: Kuolemantähti -lampunvarjostin

  • LucasFilmin virallisesti hyväksymä Star Wars -tuote
  • Halkaisija: 30 cm
  • Materiaali: Paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-25T04:14:38+00:00