Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Lämpömittari Eläinhahmo

Normaali hinta: 12,90 €

Special Price 8,90 €

Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Eläimellistä menoa tämän suloisen eläinhahmon muotoisen lämpömittarin avulla. Olkoon sää ulkona mikä tahansa, lämpötilan tarkistaminen tästä mittarista saa varmasti hymyn huulille. Loistava esimerkiksi lapsen huoneeseen. Kätevä imukuppikiinnitys.

* Pakolliset kentät

Normaali hinta: 12,90 €

Special Price 8,90 €

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Vaikka säätiedotuksen voi nykyään tarkistaa vaikka kännykän sovelluksesta, niin usein sentään riittää, että vain katsoo ulos ikkunasta. Lämpötilan tarkistamiseenkin riittää lämpömittari, mutta miksi tyytyä tavalliseen lääkeputki-malliin? Nämä hauskat, eläinhahmon muotoiset lämpömittarit piristävät varmasti kylmänäkin pakkasaamuna tai sateisena päivänä, kurkkiessaan veikeästi ikkunasta.

Valittavana on neljä toinen toistaan söpömpää eläinhahmoa. Joko metsän viisas tietäjä pöllö, kauris, hauska hirvihahmo tai lintu. Kätevä imukuppikiinnitys varmistaa, että lämpömittari on helppo kiinnittää ikkunan ulkopuolelle. Lämpötila-asteikko ulottuu +50:stä -30:een asteeseen, tosin ellei mittaria käytä saunassa on toivottava, ettei kumpikaan ääripää tule saavutetuksi…

Hauska lahja niin eläinten ystävälle kuin esimerkiksi lapsen huoneen ikkunan ulkopuolelle. Samalla lapselle voi kertoa, kuinka lämpömittari oikein toimiikaan. Sopii myös hyvin esimerkiksi kaupunkikotiin, jonka ympäristössä ei niin usein muita eläimiä kuin lintuja pääse näkemäänkään.

Tuotetiedot

Eläinhahmo-lämpömittari

  • Mitat: 11 x 17 cm
  • Materiaali: metalli
  • Valittavissa neljä erilaista eläinhahmoa: pöllö, kauris, hirvi tai lintu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T18:03:43+00:00