Tarvitsetko apua?

Laissez Lucie Faire taskupeili

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Eläimellisen tyylikäs, totaalisen kätevä ja täydellisen kompakti – tämä Laissez Lucie Faire -brändin taskupeili on yksinkertaisesti menevän naisen paras varuste ja oivallinen lahjaidea naiselle. Osta vaikkapa tyttöystävällesi tai siskollesi lahjaksi, sillä taskupeili ei tästä kauniimmaksi muutu. Kolme hauskaa kuvamotiivia, kansi lukitusmekanismilla ja suurentava peili mukana – kyllä toimii. Tilaa lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta elämäsi tärkeää naista tällä hauskalla ja aina tarpeellisella lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Taskupeili on naiselle hyvin tärkeä varuste: sen täytyy kulkea aina laukussa mukana ja suurentavakin sen pitää olla, jos täytyy kiireellä ehostautua. Tämä Laissez Lucie Faire taskupeili täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit: se kulkee kannellisessa rasiassa, joka sisältää itse asiassa kaksi peiliä. Toinen niistä on suurentava ja molemmat säilyvät rasiassa puhtaina ja tahrattomina. Taskupeiliin voi vilkaista aina kun täytyy kohentaa kampausta tai huulipunaa.

Tämä hauska taskupeili on tilattavissa kolmella vaihtoehtoisella kansidesignilla: symppis sarvikuono on saanut korvansa taakse viherkasvin lehden ja sarveensa ruusun, surumielinen mopsi katsoo suoraan kameraan myrtyneenä kukkarusetistaan ja hilpeä jänöjussi on niin ikään koristeltu kukkasin. Kansien kuvat tekevät tästä taskupeilistä trendikkään ja tyylikkään esineen ja entistä paremman lahjan esimerkiksi hyvälle ystävälle tai kumppanille.

Peilin on suunnitellut ranskalainen Laissez Lucie Faire -brandi, joka ammentaa inspiraationsa maailmalla matkaamisesta, metropoleista ja kansainvälisestä designista. Tämä peili onkin ihanan ranskalaishenkinen ja totta kai äärimmäisen muodikas tarvekalu. Tilaa nyt Laissez Lucie Faire taskupeili lahjaksi myös esimerkiksi bestikselle tai siskollesi – oiva lahjaidea ja hyvin kätevä kapistus!

Tuotetiedot

  • kolme kuvavaihtoehtoa: sarvikuono, mopsi, jänis
  • mukana lukitusmekanismi
  • sisältää kaksi peiliä, joista toinen suurentava
  • rasian läpimitta: 7 cm
  • materiaali: metalli, lasi, hartsi
  • puhdistusohje: puhdistettava pehmeällä liinalla

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-23T20:23:47+00:00