Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Lahjarasia kuvalla

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä kaunis peltirasia on itse asiassa ilmiasuaan monipuolisempi lahjaidea. Valitset rasian kanteen mieleisesi kuvan esimerkiksi lahjan saajasta, ja sinulla on käsissäsi erinomainen lahjapaketti, jonka sisään voit sitten piilottaa vaikkapa makeisia, suklaata tai mitä ikinä haluatkaan. Peltirasia kuvalla onkin mainio lahjaidea esimerkiksi lapsenlapselle, jolle pitää aina keksiä jotain uutta ja mielenkiintoista. Kuvittele lapsen ilme, kun hän saa lahjaksi omaa kuvaansa kantavan rasian.

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämän kuvallisen lahjarasian käyttö- ja lahjoitusmahdollisuudet ovat rajattomat. Eräs ilmiö, joka näitä moninaisia mahdollisuuksia yhdistää, on vastaanottajan vilpitön ällistys ja mielihyvä, kun hän saa juuri itselleen räätälöidyn rasian lahjaksi. Tämä on ihana lahjaidea, tilaa heti.

Tämä hyvän kokoinen peltirasia varustellaan valitsemallasi valokuvalla, joka siis painetaan rasian kanteen – erinomaisella kuvanlaadulla tietenkin. Valitset kuvan asemoinnin ja lataat kuvan palvelimelle oheisen tilauslomakkeen kautta kuvan. Tämä käy hyvin nopeasti ja helposti. Mutta jo sitä ennen alkaa pähkäily, minkälainen kuva olisi sopivin ja kenelle rasian haluaisi antaa. Rasian kanteen voi vaikkapa painattaa pikaisesti räpätyn – ja sitäkin rakastettavamman – otoksen itsestäsi ja kumppanistasi. Ilmeenne ovat kenties rosoisen luonnolliset ja kuvassa ei sinänsä tapahdu mitään, mutta kun kuva painetaan rasian kanteen, siitä tuleekin yhteinen naurunaiheenne ja herkkä ja suloinen kodin tarve-esine.

Tai sitten voit painattaa rasiaan lapsenlapsesi kuvan ja täyttää rasian karamelleilla tai vaikka suklaapatukoilla. Lapsi ilahtuu takuuvarmasti, ja rasian tyhjennettyään hän voi käyttää sitä vaikkapa postimerkkikokoelmansa tai tinasotilaiden säilytyslaatikkona. Tämä kuvallinen rasia onkin yksinkertaisesti loistava lahja moneen tilanteeseen.

Tuotetiedot

  • väri: hopea
  • mitat: halkaisija 15 cm, korkeus 5 cm, kuvan halkaisija 14,7 cm
2023-12-07T15:01:55+00:00