Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Ympyrät

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Tyyliltään klassiset ympyräkuviot ovat aina trendikkäitä sekä muodissa. Ne eivät tee poikkeusta tässä lahjapussissakaan, sillä upeat mustat ympyrät tekevät valkoisesta paperikassista takuulla varsin tyylikkään näköisen. Nyt kolmessa erilaisessa koossa saatavilla oleva lahjakassi on täydellinen lisä jokaiseen lahjaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tyylikkäät paperikassit ovat aina muodissa. Ja kukapa ei haluaisi antaa lahjaansa upeassa paketissa, jota kuvittavat erilaiset mustan harmaan sävyiset ympyrät. Valkoisesta paperista valmistetun kassin yksityiskohtaiset ympyrät saavatkin aikaan varsin elegantin ja ajattoman ulkonäön. Kokonaisuutena nämä juhlapussit ovat varsin tyylikäs näky, ja oiva valinta varsinkin joululahjojen paketiksi. Kätke lastesi tai puolisosi lahja ihanaan paperipussiin, niin yllätys on täydellinen!

Tätä hauskaa lahjapussia on saatavilla kolmena erisuuruisena kokona. Kooltaan pieni sekä keskikokoinen ovat normaalin, leveämmän paperikassin muotoisia. Kolmas vaihtoehto on puolestaan korkeampi, viinipulloa tai muita pitkän ja kapean mallisia lahjoja varten suunniteltu. Kokoeroa siis riittää varsin reilusti, jotta löydät helpommin omiin tarpeisiisi sopivimman! Ajattoman tyylikkäät paperikassit ovat myös uudelleenkäytettäviä sekä helposti kierrätettäviä. Varsin ekologinen paperikassi säästää myös normaaliin paketointiin menevän ajan. Kerrassaan loistava tapa muistaa läheisiäsi!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Ympyrät

  • Saatavilla 3 eri koossa
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjapussin
  • Kuviointi: Erisävyisiä mustia ympyröitä valkoisella taustalla
  • Koko: keskikokoinen/suuri/pullo
  • Materiaali: paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T18:22:48+00:00