Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Iloinen Talvipäivä

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Kukapa ei pitäisi söpöstä pingviinistä ja iloisesta lumiukosta? Nämä ystävykset viettävät nyt lumista talvipäivää tyylikkään paperikassin kyljissä! Tämä väritykseltään beige/punainen lahjakassi on tyylikäs joululahjapaketti kaikenikäisille. Nyt myös saatavilla kahtena erikokoisena ja -mallisena kassina. Tee joulustasi kertaheitolla hilpeämpi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suloinen lahjakassi on varmasti varsin oiva tapa, hauskan lahjan lisäksi, saada hymy kaikkien lasten kasvoille! Ja mikä sen hauskempaa kuin ihanat hiihtävä pingviini ja riemuitseva lumiukko talvisen päivän vietossa – tämän lahjapussin aihetta kaikki lapset varmasti rakastavat. Sitä paitsi, tämä kassi sopii yhtä hyvin lastesi lisäksi myös huumoripitoiseksi lahjapussiksi mielitietyllesi sekä muille perheenjäsenille. Se onkin täydellinen valinta lähestulkoon kenelle tahansa joululahjan paketiksi. Hauska paperikassi on myös aina uudelleen käytettävissä sekä kierrätettävissä!

Tätä hupaisaa kassia on nyt saatavilla kahdessa käytännöllisessä koossa, jotta varmasti löydät itsellesi juuri täydellisen. Saat lähes kaikenkokoiset ja –malliset lahjat hauskaan talviseen pakettiin kuluttamatta aikaa tarpeettomaan paketointiin ja teippailuun. Näihin lahjakasseihin piilotat kaikki lapsesi rakastamat lelut ja muut ihanat yllätykset!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Iloinen Talvipäivä

  • Saatavilla 2 eri koossa
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjakassin kortilla
  • Kuviointi: Beige/punainen lahjakassi talvisella kuvioinnilla
  • Mitat: 18 x 21 x 8 cm/ 25 x 33 x 11 cm
  • Materiaali: lakattu paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-19T22:48:13+00:00