Tarvitsetko apua?

Lahjakortti

Alkaen 10,00 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Mitä ostaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Valinnanvapautta tietysti! Tilaamalla lahjakortin sinun ei tarvitse valita lukemattomien ideoiden väliltä, vaan annat lahjakortin vastaanottajan etsiä itselleen sopivimman lahjan kaikkien lahjat.fi-sivuston tuotteiden ja elämysten joukosta. Lahja on tällöin automaattisesti saajalle sopivin!

* Pakolliset kentät

Alkaen 10,00 €

Other customers bought

Kuvaus

Käykö valinnanvaikeus lahjaostoksilla liian suureksi? Vai onko lahjansaajan maku sinulle kenties täysi mysteeri? Harmailta hiuksilta säästyt, kun delegoit lahjan valinnan suoraan saajalle. Tämä lahja ei takuuvarmasti ole hutiostos! Lahjakortin vastaanottaja voi valita satojen ideoiden joukosta itselleen parhaiten sopivan tuotteen tai elämyksen.

Lahjakortin arvo on valittavissa 10€:n ja 250€:n väliltä, joten se sopii niin suurempaa kuin pienempää tilaisuutta juhlistamaan. Lähetämme tyylikkäästi muotoillun lahjakortin oston jälkeen postilla. Voit halutessasi valita, että lahjakortti lähetetään suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Jos sen sijaan haluat antaa sen vastaanottajalle henkilökohtaisesti, valitse oma osoitteesi lähetysosoitteeksi.Oletko viimehetken lahjaostoksilla? Voit myös tulostaa lahjakortin oston jälkeen heti mukaan.

Lahjakortin saaja voi valita vapaasti lahjat.fi-sivustolta haluamansa tuotteen tai elämyksen ja ostaa sen normaaliin tapaan lahjakorttia hyödyntäen. Jos tilauksen summa jää lahjakortin arvon alle, on jäljelle jäävä arvo käytettävissä myöhempänä ajankohtana tehtyyn tilaukseen. Vastaanottaja voi myös halutessaan valita tuotteen, jonka hinta ylittää lahjakortin arvon maksamalla erotuksen.

Ostamalla lahjakortin valitset automaattisesti saajalle parhaan lahjan. Helpotat omaa valinnanvaikeuttasi ja ilahdutat takuuvarmasti saajaa uudella lempilahjalla! Tämä lahjaidea soveltuu mitä parhaiten esimerkiksi työkaverille, lapsen opettajalle tai muulle vähemmän tutulle vastaanottajalle.

2022-07-02T08:03:38+00:00