Tarvitsetko apua?

Lady tavaranaulakko

59,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Tähän ”chiciin” ja ajatonta desiginiä edustavaan tavaranaulakkoon ripustat niin korut, huivit, laukut, ketjut kuin vaikka rannenauhatkin. Lady tavaranaulakko on tyylikäs ja siro, jokaisen naisen paras ystävä ja pienten esineiden tallessa pitäjä. Tämä muotinukkea muistuttava naulakko on Lahjaideat-toimituksen vahva suositus kaikille naisille ja tytöille. Ilahduta rakastasi, siskoasi tai äitiäsi – eikä hänen tarvitse enää koskaan etsiä pieniä mutta tarpeellisia tavaroitaan. Audrey Hepburnkin rakastaisi tätä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän englannin kielen sanan ”accessories”? Se viittaa kaikenlaisiin tarve-esineisiin, koristeisiin, korusiin, huiveihin, hiuspantoihin ja ketjuihin – kaikkeen sellaiseen, joka täydentää asukokonaisuuden tai helpottaa käytännön askareissa. ”Accessories” tarvitaan, jotta arjen – ja juhlankin – pukeutumisesta ja laittautumisesta tulisi mielekkäämpää. Jostain syystä nämä pienet ja tarpeelliset tavarat ovat aina hukassa eivätkä löydy koskaan silloin kuin niitä juurikin tarvitsisi

aan nytpä löytyvät! Lady tavaranaulakkoon ripustetaan talteen kaikki pienimmätkin tarve-esineet, eikä niitä enää koskaan tarvitse kiireessä etsiä. Tyylikkäässä naulakossa on tilaa niin huiveille ja kasseille kuin pienenpienille koruille ja ketjuillekin. Naulakon isompiin lokeroihin mahtuvat vaate-esineet ja muotinuken muotoon rakennetun naulakon ”vyölle” ripustetaan korviksen, rannekorut ja hiuspannat. Tyylimimmit rakastavat naulakon naisellista muotoilua, ja miellyttääpä se varttuneemmankin naisen silmää. Naulakon retro-design tempaa mielleyhtymät 1960-luvun kuohuviin hetkiin, klassisten elokuvien ja elämää suurempien naishahmojen maailmaan.

Lady tavaranaulakko on eittämättä toimivin lahjaidea jokaiselle pikkutavaroita vaalivalle naiselle ja korvaamaton apu nopeaa reagointia vaativiin uloslähtötilanteisiin. Eikö olekin mahtavaa, kun tavarat eivät enää ole teillä tietymättömillä? Siskolle, äidille, tyttöystävälle tai vaimolle – kaikki arvostavat ja rakastavat tätä makeaa lahjaa.

Tuotetiedot

  • seisoo omilla jaloillaan
  • materiaalit: metalli, puu
  • mitat: 46,4 cm x 29,3 cm x 139,7 cm
2021-09-23T14:17:00+00:00