Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Kynäteline Ananas

Alkaen: 12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Kyniä tuntuu riittävän kodeissa digitaalisten laitteiden lisääntymisestä huolimatta. Niitä löytyy pöydiltä, lattioilta ja sohvien välistä, mutta silti aina tarvittaessa kynät tuntuvat olevan hukassa. Hanki kerrankin kunnollinen kynäteline joko omien, työtoverin tai lapsen kynien massapaon estämiseksi. Tämä ananas-kynäteline suorastaan kutsuu kynät suojiinsa!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Kynätelineeksi nyt sopinee minkälainen purkki tai lasi tahansa, mutta helpoimmin estää kyniä ja tusseja valtaamasta asuntoa hankkimalla kunnon kynätelineen. Tämä ananaksen muotoinen kynäteline on loistava hankinta niin luovan lapsen huoneeseen kuin kirjailijan tai taiteilijan toimistolle tai omaan toimistoonkin.

Ananas on itse asiassa loistava malli kynätelineeksi: pulleaan hedelmäosaan mahtuu paljon kyniä, ja ne muodostavat sitten pystyssä sojottaessaan ananaksen lehtiosan. Ananas myös vie ajatukset kauas tropiikkiin, missä ananaksia kasvaa. Joten jos on tarvetta luovuudelle niin kirjoitus- kuin piirustusmielessäkin, ananas on mitä loistavin lisä pöydänkulmalle.

Tosin nyt hieman venytetään luovuuden käsitettä lisää, sillä värivaihtoehtona ei ole keltaista vaan joko vihreä tai pinkki kynäteline. Sopii siis loistavasti esimerkiksi näistä väreistä pitävän lapsen huoneeseen. Sopii kynäpurkkiin myös esimerkiksi vesivärisiveltimiä, viivoittimia ja mitä muuta nyt purkkiin sitten haluaa sovittaakaan!

Tuotetiedot

Kynäteline Ananas

  • Värivaihtoehdot: pinkki tai vihreä
  • Iso, tukeva kynäteline
  • Materiaali: muovi
  • Koko: 9,2 x 9,2 x 11,2 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-16T22:52:18+00:00