Tarvitsetko apua?

Kylpylahjasetti tohveleilla Glitter Special

Alkaen: 21,90 €
Sis. alv
- +
Ketä sinä haluaisit hemmotella? Olisiko äitisi, vaimosi, sisaresi tai tyttöystäväsi mielestäsi juuri se, joka olisi aivan erityisesti ansainnut hemmottelua ja rentoutumista? Mikäli et halua itse alkaa hieroa hemmoteltavan jomottavia hartioita, voit kenties auttaa häntä rentoutumaan tämän upean kylpylahjasetin avulla. Lopputulos on takuuvarmasti onnistunut!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hemmotteluun löytyy aina hyvä syy – vaikkei syytä edes tarvitakaan. Jokaisella on oikeus rentoutumiseen ja hemmotteluun, ja lisäksi on jopa erittäin tärkeää saada joskus olla aivan rauhassa, ilman vastuuta kenestäkään muusta, rentoutuen. Tämä taas onnistuu aivan erinomaisesti tämän tarjoamamme Glitter Special -lahjapakkauksen avulla.

Mikäli et pelkää vaivannäköä, yksi parhaista lahjoista on tietysti omalle rakkaalle omakätisesti annettu hieronta. Jos tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole houkutteleva, hyvänä kakkosena tulee Glitter Special -lahjasetti. Setti sisältää ihanan pehmeät tossut, kylpysuolan ja suihkugeelin. Valitse lahjan saajan maun mukaan joko vaniljantuoksuinen tai valkoisen teen ja inkiväärin tuoksuinen vaihtoehto ja laske rakastasi varten höyryävän kuuma kylpy. Kylvyn jälkeen voitkin auttaa hänelle lahjasetin sisältämät yhden koon kotitossut jalkaan ja vaikkapa kantaa hänet sohvalle nauttimaan kylvynjälkeisestä raukeudesta.

Kiireisen ja kaoottisen elämän keskellä pieni hetki omaa aikaa virkistää ja antaa voimia tuleviin koitoksiin. Tarjoa rakkaallesi omaa aikaa ja mahdollisuus rentoutumiseen ja anna lahjaksi tämä upea kylpylahjasetti. Olipa lahjan saaja sitten äitisi, vaimosi, tyttöystäväsi, sisaresi tai ystäväsi, lahja otetaan varmasti kiitollisuudella vastaan.

Tuotetiedot

Kylpylahjasetti tohveleilla

  • Vaihtoehdot: "Warm Vanilla" tai "White Tea & Ginger"
  • 1 pakkaus kylpysuolaa (100 g)
  • 1 putkilo suihkugeeliä (180 ml)
  • 1 kotitossut
  • 1 lahjapakkaus läpinäkyvällä ikkunalla
  • Vartalonhoitoon ja jalkojen pitämiseen lämpiminä
  • Kimalteleva lahjapakkaus
  • Miellyttävä tuoksu
  • Väri: valkoinen (kotitossut), hopean/kullanvärinen valintasi mukaan (pakkaus)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-05T00:26:38+00:00