Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Kylpyhuoneen matto kuvalla

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä hauska lahjaidea tuo kylpyhuoneeseen juuri sellaista tunnelmaa, mitä itse haluat. Määrittele tähän kätevään kylppärin mattoon haluamasi kuva, ja me painamme sen. Saat tuotettua itsellesi juuri sellaisen maton kuin itse haluat. Kylpyhuoneen matto kuvalla on myös loistava lahjaidea vaikkapa vanhempiesi kylppäriin: painata heille perheesi kuva ja olette aina läsnä heidän arjessaan. Tilaa heti ja osta tämä nerokas lahja läheisillesi.

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Haetko kylpyhuoneeseen lämmintä Kanarian reissun lomatunnelmaa eli etelänmeren sinisiä aaltoja? Tai miltä kuulostaisi, jos kylppäriin tuotaisiin hieman modernia sisustustaidetta esimerkiksi tyylikkään grafiikan muodossa? Nyt voit tuoda kylpyhuoneeseen minkalaista sisältöä tahansa, sillä tämä kylpyhuoneen matto toimitetaan valitsemasi kuvan kanssa: lataat kuvan oheisen tilauskaavakkeen mukana palvelimellemme, ja lahjat.fi painaa sen kylpyhuoneen mattoon. Hauskaa ja erikoislaatuista, eikö?

Voit antaa tämän kustoimoidun maton joko sukulaisillesi, vanhemmillesi tai ystävällesi hauskaksi lahjaksi – tai toki ostaa itsellesikin. Maton mahdollisuudet ovat rajattomat: Vanhempien mattoon kuva lahjan antajan perheestä. Eläinrakkaille oman lemmikin kuva. Sisutusharrastajalle graafinen kuva tai jokin tyylikäs piirros, ehkäpä jokin ajaton ja klassinen taulu. Valinta on totisesti vapaa ja matosta tulee juuri sellainen kuin tilaaja itse haluaa.

Tokihan tämä matto toimii myös erinomaisesti siinä tehtävässä, johon se on alun perin tarkoitettu: kylpyhuoneen mattona! 40 x 60 cm koossa se peittää nätisti tyhjän – ja sen kaikista kylmimmän – lattia-alueen oven edessä, ja alapinnan stopparit estävät mattoa liukumasta kosteallakaan kaakelilla. Tilaa heti tämä humoristinen ja monikäyttöinen matto lahjaksi läheiselle!

Tuotetiedot

  • kuva painetaan koko maton mittaan
  • maton paksuus 6 mm
  • liukuesteet maton alapinnalla
  • maton mitta: 40 cm x 59 cm
  • päällys: 100% polyesteri
2023-09-28T23:26:49+00:00