Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Kuvakehys Matkailuauto

14,90 €
Sis. alv
- +
Ikävä ikuista kesää ja roadtrippejä? Tuo lempimuistosi ja lempi-ihmisesi näihin hauskoihin retro -tyylisiin kehyksiin. Pidä hyvät muistot ja retket tuoreina mielessäsi oman huoneen seinillä, tai ilahduta ystävää lahjalla. Täydellinen esimerkiksi syntymäpäivä-, joulu-, polttari- tai valmistujaislahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

”Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä, ajetaan hiljempaa…” Voi noita ihania muistoja, joita ystäväporukan tai perheen kanssa oletkaan saanut kokea! Nyt sinun on mahdollista pitää muistot mukanasi tai olla aina automatkalla. Laita läheistesi kuva näihin ihaniin hippibussikehyksiin, tai anna ikuista iloa jollekin rakkaalle lahjaksi!

Tämä kuvakehys on takuuvarma katseenkiinnittäjä sisustuksessa. Söpö, retrotyylinen matkailuauto kehystää vapaasti valittavaa valokuvaa (10cm x 15 cm), joka mahtuu varmasti kehyksiin. Mukavaa vaihtelua tavallisten kuvakehysten vierelle käytännöllisyydestä tinkimättä!

Jos olet harrastelijavalokuvaaja ja haluat korostaa otoksiasi näyttävästi tai muuten vain pitää parhaat muistot parhaista tyypeistä hauskasti näkyvillä, on tämä kehys juuri sinun valintasi! Täydellinen lahja myös roadtrippien rakastajille tai ihmisille, jotka pitävät hippibusseista tai retrosta vaaleansinisestä. Niin ihanaa!

Tuotetiedot

Kuvakehys Matkailuauto

  • Kehyksen mitat: 19,5 x 20, 3 x 1,8 cm
  • Kuvan mitat: 10 cm x 15 cm

    Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

    2019-02-17T02:51:34+00:00