Tarvitsetko apua?

Kuuden valuutan säästölipas

24,90 €
Sis. alv
- +
Dollareita laukun pohjalla, Ruotsin kruunuja ja äyrejä piirongin laatikossa, Englannin puntia ja pennejä peltitölkissä, Tanskan kruunuja kirjekuoressa ja kun matkalle ollaan lähdössä, niitä tarvittavia kolikoita ei koskaan löydä. Kuulostaako tutulta? Tähän ongelmaan löytyy ratkaisu. Tässä pallon muotoisessa rahalippaassa on omat lokeronsa kuudelle eri valuutalle. Matkan jälkeen, kun tyhjää laukkuja sekä taskuja, kannattaa laittaa jäljelle jääneet kolikot tähän säästölippaaseen kyseiselle valuutalle varattuun lokeroon. Kun seuraavan kerran lähtee matkalle samaan maahan, löytyvät tarvittavat kolikot helposti yhdestä paikasta. Säästölipas on kätevä lahjaidea matkusteleville sekä myös kolikoiden keräilijöille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuuden valuutan säästölippaassa on kuusi irroitettavaa lokeroa. Kun lokerot ovat paikoillaan, niihin voidaan laittaa kolikoita päällä olevien syöttöaukkojen kautta. Tyhjennettäessä lokero otetaan pois pallosta ja lokeron sivulla on aukko, josta tyhjentäminen onnistuu helposti. Kaikki, jotka matkustavat usein, ilahtuvat taatusti tästä lahjasta. Enää ei tarvitse miettiä, mihin oikein ne kolikot laittaisi ja matkalle lähtiessä kolikot on helppo ottaa taas mukaan.

Euroopassa matkustaessa pärjää yhteisvaluutan ansiosta usein ilman valuutanvaihtoa. Silloin ehkä ei kerry useita eri valuuttoja taskuun mutta eri euro-maissa euro-kolikot ovat kuitenkin erilaisia. Ehkä tämä kuusi eri lokeroa omaava säästölipas kerääkin eri euro-maiden kolikoita? Tai ehkä jokaiselle euro-kolikolle on oma lokeronsa? Kun kahden euron kolikot menevät yhteen lokeroon, ovat ne helposti saatavilla, kun niitä tarvitsee. Ei tarvitse tyhjätä koko säästöpossua ja erotella kahden euron kolikoita kymmenen ja viiden sentin kolikoiden joukosta. Tilaa tästä käytännöllinen lahja, jolle löytyy jokaisessa kodissa käyttöä!

Tuotetiedot

Kuuden valuutan säästölipas

  • Mitat: halkaisija 14,5 cm
  • Materiaali: muovi
2020-11-25T15:54:39+00:00