Tarvitsetko apua?

Kurvikas 3D-hiirimatto Sexy Girl

Alkaen: 11,90 €
Sis. alv
- +
Hiirimatto on sekä kätevä apuväline että parhaimmillaan kiva katsottava. Miesten mielestä tämä hiirimatto varmastikin on ilo silmälle, sillä sitä koristaa rintava kaunotar. Valitse sopivin vaihtoehto ja tilaa tietokoneenkäyttöä sulostuttamaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hiirimatto on tärkeä apuväline monelle tietokoneen käyttäjälle. Matto parantaa hiiren liiketunnistusta sekä usein myös tukee käyttäjän rannetta. Rannetukena hiirimatto on tietysti optimaalinen, jos (erityisesti miespuolinen) käyttäjä voi tukea ranteensa kauniin neidon rintavarustuksiin. Tämä on mahdollista, jos hankit tietokoneen lisävarusteeksi tämän upean 3D-hiirimaton, jossa komeilee seksikäs tyttö.

Jätä tuskainen hiirikäsi taaksesi! Tämä hiirimatto tukee suoraan sanottuna anteliaasti. Jos arvelet, että tämä johtuu silikonirinnoista, voimme myöntää sinun olevan oikeassa - hiirimatossa todellakin on silikonitäyte. Luonnollisen kauneuden ystäville tämä hiirimatto ei kenties ole juuri se oikea valinta, mutta kaikille muille, hauskojen lahjojen ystävät mukaan lukien, tämä on erinomainen valinta.

Tuotetiedot

Kurvikas 3D-hiirimatto „Sexy Girl“

  • Materiaali: 100 % silikonia
  • Mitat: n. 27 x 23 cm
  • 4 erilaista kuviointia valittavanasi
  • Ergonominen silikonigeelityyny rannetukena
2020-11-27T08:35:24+00:00