Tarvitsetko apua?

Kuppikakkurauta

59,90 €
Sis. alv
- +
Kuppikakut ovat tämän vuosikymmenen trendituote, jonka suosio ei näytä hiipumisen merkkejä. Pienet, kuohkeat ja toinen toistaan kauniimmat leivonnaiset tarjoavat sekä iloa silmille että nautintoa makunystyröille. Tämän kuppikakkuraudan avulla lahjoitat vannoutuneelle herkkusuulle ihastuttavia herkutteluhetkiä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuppikakuista on nautittu Amerikassa jo 1800 luvulta saakka, mutta kansainväliseen suosioon nämä hittileivonnaiset nousivat vasta 2000-luvun puolella. Kuppikakkubuumi ei kuitenkaan ota laantuakseen ja sekä ruokablogit että aiheelle omistautuneet leivontakirjat pullistelevat toinen toistaan herkullisempia reseptejä ja kauniimpia koristeluvaihtoehtoja. Tästä hempeän vaaleanpunaisen värisestä säilytyskotelosta löydät helppokäyttöisen kuppikakkuraudan, jonka avulla valmistat omat herkulliset leivonnaisesi nopeasti ja helposti. Kuppikakkurauta toimii samalla periaatteella kuin vanha kunnon vohvelirauta: annostele taikina raudan seitsemään syvennykseen ja jo muutaman minuutin päästä herkulliset kuppikakut ovat valmiita! Voit siis siirtyä luovempaan ja monen mielestä kuppikakkujen valmistuksen ihanimpaan vaiheeseen - koristeluun!

Saat kuppikakkuraudan ja säilytyskotelon mukana myös leivonnaisten koristeluun tarvittavat välineet, pursottimen, seitsemän eri koristelupäätä ja suloisen alustan, jolle voit asettaa kuppikakkusi. Pakkauksen mukana tulevasta reseptikirjasta löydät useita ohjeita kuppikakkujen valmistamiseksi ja voit ammentaa inspiraatiota ja uusia ideoita luovaan työhösi. Tämä kuppikakkurauta on ihastuttava lahja jokaiselle herkkusuulle. Helppokäyttöisyytensä ansiosta se sopii lahjaksi myös vähän nuoremmille leipurinaluille, jotka pystyvät kuppikakkuraudan ja vanhempien avustuksella toteuttamaan luovuuttaan ja taiteilemaan mestarillisia kuppikakkuluomuksia. Vastustamattoman herkullinen lahjaidea kaikille makeannälkäisille!

Tuotetiedot

  • kantovarrella kuuluu pakkaukseen
  • pinnoite mahdollistaa helpon puhdistuksen
  • teline koristeluun, pursotin, 7 erilaista koristelupäätä, useita reseptejä
  • mitat: 19,5 x 13,5 x 10,0 cm
  • mitat: 28,5 x 15,5 x 27,4 cm
  • paino: 1,4 kg
  • kokonaispaino: 2,6 kg
  • V, 50 Hz, 1300 W
2021-01-16T13:03:12+00:00