Tarvitsetko apua?

Kuohuviinilasit yksilöidyllä kaiverruksella

74,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Nämä kuohuviinilasit ovat huolitellun tyylikkäät ja kauniit jokaista yksityiskohtaa myöten. Yksilöity kaiverrus, johon kuuluu kaksi nimeä ja päivämäärä, tekee niistä täydellisen lahjaidean esimerkiksi hää- tai kihlaparille. Kuohuviinilasien jalkaosaan on upotettu kaksi pienin kristallikivin säkenöivää sydäntä. Nämä lasit ovat ihastuttava lahja rakkaudentäyteisiin hetkiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Täydellinen hää- tai kihlajaislahja on samanaikaisesti juhlava, tyylikäs, persoonallinen, kaunis ja koristeellinen. Edeltävää kuvausta vastaavaa lahjaideaa ei ole kuitenkaan kovin helppo keksiä - tässäpä siis yksi takuuvarma vinkki. Nämä ylelliset kuohuviinilasit yksilöidyllä kaiverruksella ovat kaunis ja ajaton lahja, jonka jokainen juhlapari ottaa varmasti ilolla vastaan. Lasien jalkaosassa sädehtii kaksi kristallikivin koristeltua sydäntä, jotka makaavat tiukasti kiinni toisissaan ja muistuttavat näin rakastavaisten välisestä yhteenkuuluvuuden tunteesta. Yksilöllisen loppusilauksen näihin laseihin luo vapaavalintainen kaiverrus, joka yhdistää kaksi nimeä ja päivämäärän toisistaan erottamattomaksi, kauniiksi kokonaisuudeksi. Nämä persoonalliset ja tyylikkäät kuohuviinilasit ovat ihastuttava lahjaidea esimerkiksi hääparille. Mikä olisikaan täydellisempi tapa juhlistaa vuosipäivää kuin nauttimalla puolison kanssa lasillinen kuohuviiniä tai shampanjaa laseista, joihin on ikuistettu hääpäivän päivämäärä ja jotka on tuona tärkeänä päivänä lahjaksi saatu. Erityisen ihastuttavilta nämä kauniit kuohuviinilasit näyttävät kunniapaikalla lasivitriinissä, jossa ne muistuttavat päivittäin tuosta ihanasta päivästä ja rakkauden korvaamattomasta arvosta. Ihastuttava lahjaidea, joka on samanaikaisesti tyylikäs, hienostunut ja suurella ajatuksella annettu! Täydellinen lahja sekä hää- että kihlapareille kuten myös erityisen merkityksellistä vuosipäivää viettäville rakastavaisille!

Tuotetiedot

Kuohuviinilasit yksilöidyllä kaiverruksella Laseihin kaiverretaan kaksi nimeä ja päivämäärä(erityismerkit eivät ole mahdollisia), varsi ja jalkaosa on hopeoitu ja suojaavalla pinnoitteella päällystetty Kummankin lasin jalkaosaan on upottetu kaksi, pienillä kristallikivillä koristeltua sydäntä Lasin mitat: Ø 6,8 x 26 cm
2022-08-17T18:17:57+00:00