Tarvitsetko apua?

Kuohuviinilasi tuttipullo

13,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Jos mietit, mitä kummaa voisit vastasyntyneelle tuliaiseksi tai lahjaksi viedä, tässä on vastauksesi: hauska tuttipullo muistuttaa skumppalasia ja on aivan vastustamaton juomapullo vauvalle. Pullo on mikroaaltouunin kestävä ja konepestävä, ja toimiikin aivan niin kuin normaalikin tuttipullo – paitsi että tämähän on noin sata kertaa tyylikkäämpi. Ylpeät vanhemmat ilahtuvat varmasti, kun annat heidän lapselleen näin kauniin esineen lahjaksi. Nostetaan malja uudelle tulokkaalle!

Other customers bought

Kuvaus

Päivälliskesteille on kutsuttu ystäviä, ruoka on syöty ja on aika skoolata. Mutta vauva on suruissaan ja omissa oloissaan, sillä hänelle ei löydy soveliasta juomamukia, jolla maljan voisi kohottaa. Tämä erhehän täytyy korjata, ja nyt se on mahdollista. Esittelemme nimittäin lahjat.fi-toimituksessa nyt vauvan juomapullon, joka on valmistettu kuohuviinilasin muotoon. Kuinka hauskaa, modernia ja kätevää!

”Kuohuviinilasi” on toki vitsikäs juoma-astia, mutta se on myös erittäin sovelias vauvan tarpeisiin. Siinä ei ole haitallisia muoviyhdisteitä ja se kestää mikroaaltouunia. Voit lämmittää maidon aivan tavalliseen tapaan ja kun ”kuohuviinilasi” on tyhjentynyt, pullo on pestävissä pesukoneessa. Lasin kylkeen on painettu mitta-asteikko, eli näet täsmälleen, kuinka paljon nestettä lasiin haluat kaataa. Tämä tuttipullo saapuukin taloon kaikkien tarvittavien ominaisuuksien kera ja helpottaa vauvan hoitajien elämää.

Eihän tästä ole kahta sanaakaan: ”Kuohuviinilasi” on täydellinen lahjaidea, jonka voit antaa vastasyntyneelle niin nimiäisissä tai ristiäisissä tai muuten vain tuliaisena. Tai sitten voit ostaa pullon lahjaksi esimerkiksi ensimmäisille syntymäpäiville tai joulupakettiin. Kaiken kaikkiaan täydellinen ja persoonallinen lahja uudelle tulokkaalle. Ei muuta kuin kippis!

Tuotetiedot

  • BPA-vapaa
  • mikroaaltouunin ja konepesun kestävä
  • korkeus: 21 cm, tilavuus 140 ml
2022-07-01T19:51:48+00:00