Tarvitsetko apua?

Kuminen ranneke yksilöitävällä koristelaatalla

Alkaen: 20,40 €
Sis. alv
- +
Kuminen ranneke koristelaatalla yhdistää kaksi nykyaikaisen designin elementtiä kauniiksi kokonaisuudeksi. Täydellisen istuvuuden varmistamiseksi tyylikäs musta ranneke on saatavana kahdella mahdollisella leveydellä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristelaatta viimeistellään haluttaessa yksilöllisellä kaiverruksella. Persoonallinen ja ihastuttava lahjaidea ystävälle, rakkaalle tai vaikkapa perheenjäsenelle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuminen ranneke koristelaatalla on kaunis ja yksilöllinen lahjaidea sekä miehelle että naiselle. Tämän modernin ja tyylikkään rannekkeen kaksi materiaalia, ruostumaton teräs ja musta kumi luovat kiinnostavan kontrastin, joka tekee rannekkeesta kauniin ja ihastuttavan katseenvangitsijan, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Jotta ranneke istuisi parhaalla mahdollisella tavalla sekä naisen että miehen ranteeseen, on ranneke saatavana joko kapeana tai leveämpänä vaihtoehtona. Kapeampi ranneke on leveydeltään 8,6 cm ja leveämpi ranneke puolestaan 11,4 mm. Ranneke on molemmilla leveyksillä pituudeltaan n. 21 cm ja se suljetaan kätevällä ja luotettavalla pistolukolla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koristelaattaan voidaan pientä lisämaksua vastaan kaivertaa yksilöllinen kaiverrus. Kapeamman rannekkeen kohdalla kaiverrettavan laatan pinta-ala on 8,5 x 36,3, mm ja leveämmän rannekkeen ollessa kyseessä pinta-ala on puolestaan 27,4 x 36,3 mm. Erityinen päivämäärä, nimikirjaimet, nimi tai muu lahjan saajaa kuvastava yksilöinti mahtuu helposti kummankin laatan pinta-alaan ja tekee rannekkeesta tyylikkään ja persoonallisen lahjaidean, joka ilahduttaa saajaansa varmasti. Ihastuttava lahja perheenjäsenelle, ystävälle tai vaikkapa omalle rakkaalle!

Tuotetiedot

  • Materiaali: kumi, ruostumaton teräs
  • Kaiverrettava pinta-ala riippuu rannekkeen paksuudesta
  • pistolukko
  • Erityismerkit eivät ole mahdollisia kaiverruksessa

Tuotetiedot

  • Materiaali: kumi, ruostumaton teräs
  • Kaiverrettava pinta-ala riippuu rannekkeen paksuudesta
  • pistolukko
  • Erityismerkit eivät ole mahdollisia kaiverruksessa
2021-01-28T12:26:57+00:00