Tarvitsetko apua?

Kultaiset juomapillit 4 kpl/pakkaus

19,90 €
Sis. alv
- +
Upeat kultaiset juomapillit tekevät esimerkiksi cocktailtilaisuuksista, syntymäpäiväjuhlista ja vaikkapa tupaantuliaisista entistäkin tyylikkäämmän tapahtuman. Kaivattua luksusta elämään tuovat kultaiset juomapillit toimitetaan neljän kappaleen paketissa. Ystävät ihastuvat varmasti, kun juhlajuomat tarjoillaan näiden kauniiden pillien kera. Erinomaisesti vaikkapa uudenvuodenjuhliin, vappukarkeloihin tai synttäribileisiin sopivat kultapillit saavat kuplajuoman maistumaan entistä paremmalta ja juhlavammalta! Esimerkiksi treffeillä teet lähtemättömän vaikutuksen kun sujautat drinkkeihin kauniit ja kiiltelevät kultaiset pillit.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kultainen pillisetti on upea lahjaidea esimerkiksi usein erilaisia juhlia ja illanistujaisia isännöiville, kauniista yksityiskohdista pitäville tai arkeensa hieman luksusta kaipaaville! Kultaisen väriset metalliset ja teräksiset juomapillit ovat uudelleen käytettäviä ja kestävät kulutusta. Niitä voi uusiokäyttää yhä uudelleen erilaisissa juhlissa ja illanistujaisissa. Käsinpestävät ja ruostumattomasta teräs- ja metalliseoksesta valmistetut juomapillit ovat helppohoitoisia ja miellyttäviä käyttää. Kultainen väri huokuu tyyliä ja juhlallisuutta. Usein kauneimmissa juhlatilasuuksissa pieniä esteettisiä yksityiskohtia on mietitty tarkkaan ja niihin huomiota kiinnittämällä tapahtuma saakin arvoisensa upean ja harkitun ilmeen.

Kaikenlaisiin juhliin, treffeille, illanistujaisiin tai sunnuntaibrunsseihin upeasti istuvat kultaiset pillit tuovat elämään iloa ja juhlapöytään piristystä! Unohda tylsät ja kertakäyttöiset muovipillit, jotka saattavat jopa pilata muuten hyvännäköiset cocktailit ja drinkit! Hanki kotiin kuin kotiin nämä varmasti tarpeeseen tulevat kultaiset juomapillit. Vie esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi, tervehdykseksi ystävän puutarhajuhliin tai vaikkapa vappupiknikin järjestäjälle ja ilahdutat varmasti lahjan saajaa! Myös nuorten juhliin ja vaikkapa valmistujaisiin erinomaisesti sopivat juomapillit voi lahjoittaa esimerkiksi kuplivan juoman ja sopivien lasien kanssa, mutta ne ovat myös sellaisinaan ihastuttava ja mieleinen lahjaidea!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää neljä kultaista pilliä
  • pestävä käsin
  • materiaali: ruostumaton teräs ja metalliseos
  • väri: kulta
  • pituus: 12,7 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-27T22:00:26+00:00