Tarvitsetko apua?

Kulhosetti Pisan kalteva torni

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tyylikäs kulhosarja jännittävällä ulkoasulla trendikkääseen keittiöön. Tämä keraaminen kulhosarja on erittäin käytännöllinen, sillä kulhoja voidaan käyttää usealla eri tavalla. Lisäksi ne voidaan pinota päällekkäin, joten ne eivät vie sen ihmeemmin tilaa pienessäkään keittiössä. Pinosta muodostuu näyttävä Pisan kalteva torni!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Käteviä astioita ei voi olla koskaan liikaa, joten näille kulhoille löytyy varmasti paljon käyttöä. Silloin kun niitä ei käytetä, ne toimivat tyylikkäänä koristeena, sillä kulhopinosta muodostuu kuuluisa nähtävyys nimeltään Pisan kalteva torni. Ihaile Italian kuuluisaa, kallellaan olevaa kellotornia pinottavien kulhojen muodossa. Kulhoissa on kaunis kaiverrus, joka muistuttaa selkeästi Pisan tornia ja saa varmasti vierailijoiden katseet kääntymään. Ja kun kulhojen käytölle tulee tarvetta, pura torni ja täytä kätevät kulhot herkullisella jälkiruoalla!

Hanki itsellesi upea kulhosarja, joka vie vain vähän tilaa ja kaunistaa keittiötä ainutlaatuisella ulkoasullaan. Kulhoja voidaan käyttää monella eri tavalla aina välipaloista jälkiruokiin ja tarjoiluastioihin. Tarjoile kulhoista makeisia, viinirypäleitä, pähkinöitä tai tarjoa niistä vaikkapa herkullista jäätelöä. Kulhosetti sopii loistavasti myös tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin.

Tuotetiedot

Kulhosetti Pisan kalteva torni

  • Yksi suurempi kulho alimpana, sekä viisi pienempää kulhoa
  • Materiaali: Laadukasta, kiiltävää keramiikkaa
  • Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä
  • Mitat: Ø 6,5 cm, korkeus 6,5 cm. Koko tornin korkeus 18,8 cm
2021-01-25T05:15:12+00:00