Tarvitsetko apua?

Kukkaruukut sitaateilla

Alkaen: 22,90 €
Sis. alv
- +
Jokainen tarvitsee hieman motivaatiota elämässään, joten miksi eivät myös kukat tarvitsisi. Varsinkin hieman unohtelevaisen omistajan hoteissa on hyvä olla jotain, mikä motivoi myös kukkien hoitajaa. Näissä kukkaruukuissa on kolme erilaista voimalausetta, joita voi käyttää niin kukkien hoitajan omaan motivaatioon kuin myös muistutuksena kukkien hoitoonkin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sanotaan, että jos kasveille puhuu, ne kasvavat paremmin. Entä mitäköhän niille tapahtuu, jos niiden ruukuissa lukee motivaatiolauseita? Nyt sen voi selvittää näiden kukkaruukkujen avulla, sillä jokaisessa niissä on omanlaisensa motivaatiolause. Toiminee sekä kasveille että kasvien hoitajalle!

Valittavana on kolme eri väriä: valkoinen, punainen ja vihreä sekä kolme erilaista, tunnettua hieman potkua antavaa elämänohjetta. I Will Survive -ruukku sopii loistavasti sekä kasvin että ihmisen motivointiin, Help! I Need Somebody muistuttaa unohtelevaista omistajaa pitämään parempaa huolta kasvistaan ja Get Up, Stand Up toivottavasti myös saa sekä nuupahtaneeseen kukkaan että sen omistajaan vauhtia.

Hauska lahja kukista ja kasveista pitävälle, jolla on välillä taipumuksia unohtaa vihreät ystävänsä oman onnensa nojaan. Samalla kastelija voi motivoida myös itseään. Sopii niin kaupunkikotiin kuin toimistollekin työkaverin tai koko tiimin motivointiin!

Tuotetiedot

Kukkaruukut sitaateilla

  • Valkoinen ruukku I Will Survive
  • Punainen ruukku Help!
  • Vihreä ruukku Get up Stand Up
  • Pohjassa ilmareiät
  • Korkeus n. 14 cm, halkaisija n. 16 cm
2020-12-01T03:35:48+00:00