Tarvitsetko apua?
003589 424524 64

Kukkaruukku yksilöidyllä kaiverruksella ja pienikokoiset työvälineet

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tässä on loistava lahjaidea kaikille kasvien ystäville, viherpeukaloille ja kotipuutarhureille - yksilöidyllä kaiverruksella koristeltu kaunis kukkaruukku. Kaunis, persoonallinen ja samalla käytännöllinen lahjaidea! Tyylikäs, metallista valmistettu kukkaruukku on saatavissa kolmessa eri värissä, jotka ovat täyteläinen tummanvihreä, miellyttävä kerma sekä klassinen harmaa. Voit valita kukkaruukun sävyn joko parvekkeen tai terassin sisustuksen mukaan tai sitten siihen istutettavaan kasvin väriin sointuvaksi. Kukkaruukun välittömässä läheisyydessä ovat aina tuiki tarpeelliset pienoiskokoiset työvälineet, harava ja lapio, jotka kiinnität kätevästi kukkaruukun reunassa olevaan, niille varattuun koukkuun. Pienoiskokoiset puutarhatyövälineet riippuvat koukussa käden ulottuvilla ja ovat näin ollen helposti löydettävissä aina, kun niitä tarvitset. Ne toimivat käytännöllisyytensä lisäksi myös kauniina koristeena ja hauskana, pienenä yksityiskohtana parvekkeen tai terassin sisustuksessa.Kauniista työvälineistä huolimatta tämän lahjan suurin katseenvangitsija on kuitenkin luonnollisesti ruukun kyljessä komeileva yksilöity kaiverrus, joka antaa lahjalle persoonallisen loppusilauksen. Yksilöity kaiverrus muistuttaa omistajaansa, ihailtavalla ja erityisellä taidolla siunattua, ansioitunutta viherpeukaloa joka päivä tämän taitojen ainutlaatuisuudesta. Täydellinen lahja, joka ilahduttaa varmasti niin oman puutarhan omistavia kotipuutarhureja kuin myös kerrostaloissa kasveistaan huolehtivia kukkien ystäviäkin!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tämä ihastuttavan kaunis kukkaruukku, joka sopii sekä parveke- ja terassikasveille, on täydellinen lahjaidea kaikille viherpeukaloille! Saat ruukun mukana lisäksi pienikokoiset puutarhatyövälineet, jotka kiinnität kätevästi kukkaruukun reunassa olevaan koukkuun kukkaruukkua koristamaan. Viimeistele tämän jokaisen kotipuutarhurin unelmalahja yksilöidyllä kaiverruksella!

Tuotetiedot

Kukkaruukku yksilöidyllä kaiverruksella ja pienikokoiset työvälineet Värivaihtoehdot: harmaa, kerma, vihreä Metallinen kukkaruukku yksilöidyllä kaiverruksella, pienikokoiset harava ja lapio Materiaali: Metalli ja puu Mitat: n. 16 cm maksimi Ø (Ruukku) n. 14 cm korkeus (ruukku) n. 18 cm pituus (lapio) n. 15 cm pituus (harava) Huom! Kaiverruksessa ei voi käyttää erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-14T11:57:25+00:00