Tarvitsetko apua?
Tilaa uutiskirjeemme ja varmista 10% alennus! 10% alennus uutiskirjeen tilauksesta!

Kukkaruukku yksilöidyllä kaiverruksella ja pienikokoiset työvälineet

Tässä on loistava lahjaidea kaikille kasvien ystäville, viherpeukaloille ja kotipuutarhureille - yksilöidyllä kaiverruksella koristeltu kaunis kukkaruukku. Kaunis, persoonallinen ja samalla käytännöllinen lahjaidea! Tyylikäs, metallista valmistettu kukkaruukku on saatavissa kolmessa eri värissä, jotka ovat täyteläinen tummanvihreä, miellyttävä kerma sekä klassinen harmaa. Voit valita kukkaruukun sävyn joko parvekkeen tai terassin sisustuksen mukaan tai sitten siihen istutettavaan kasvin väriin sointuvaksi. Kukkaruukun välittömässä läheisyydessä ovat aina tuiki tarpeelliset pienoiskokoiset työvälineet, harava ja lapio, jotka kiinnität kätevästi kukkaruukun reunassa olevaan, niille varattuun koukkuun. Pienoiskokoiset puutarhatyövälineet riippuvat koukussa käden ulottuvilla ja ovat näin ollen helposti löydettävissä aina, kun niitä tarvitset. Ne toimivat käytännöllisyytensä lisäksi myös kauniina koristeena ja hauskana, pienenä yksityiskohtana parvekkeen tai terassin sisustuksessa.

Kauniista työvälineistä huolimatta tämän lahjan suurin katseenvangitsija on kuitenkin luonnollisesti ruukun kyljessä komeileva yksilöity kaiverrus, joka antaa lahjalle persoonallisen loppusilauksen. Yksilöity kaiverrus muistuttaa omistajaansa, ihailtavalla ja erityisellä taidolla siunattua, ansioitunutta viherpeukaloa joka päivä tämän taitojen ainutlaatuisuudesta. Täydellinen lahja, joka ilahduttaa varmasti niin oman puutarhan omistavia kotipuutarhureja kuin myös kerrostaloissa kasveistaan huolehtivia kukkien ystäviäkin!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Alkaen: 14,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämä ihastuttavan kaunis kukkaruukku, joka sopii sekä parveke- ja terassikasveille, on täydellinen lahjaidea kaikille viherpeukaloille! Saat ruukun mukana lisäksi pienikokoiset puutarhatyövälineet, jotka kiinnität kätevästi kukkaruukun reunassa olevaan koukkuun kukkaruukkua koristamaan. Viimeistele tämän jokaisen kotipuutarhurin unelmalahja yksilöidyllä kaiverruksella!

Tuotetiedot

Kukkaruukku yksilöidyllä kaiverruksella ja pienikokoiset työvälineet Värivaihtoehdot: harmaa, kerma, vihreä Metallinen kukkaruukku yksilöidyllä kaiverruksella, pienikokoiset harava ja lapio Materiaali: Metalli ja puu Mitat: n. 16 cm maksimi Ø (Ruukku) n. 14 cm korkeus (ruukku) n. 18 cm pituus (lapio) n. 15 cm pituus (harava) Huom! Kaiverruksessa ei voi käyttää erikoismerkkejä
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
2018-07-20T07:29:05+00:00