Tarvitsetko apua?

Kukka-USB-hubi

19,90 €
Sis. alv
- +
Tämä lahjaksi annettu pieni kukkakimppu kestää lahjan saajan pöydällä pidempään kuin tavalliset kukat. Käytännöllinen USB-hubi liitetään tietokoneen tai kannettavan USB-porttiin ja näin saadaan lisää vapaita USB-portteja lisälaitteiden käyttöön. Kukka-USB-hubi näyttää hauskalta ja tuo samalla hiukan väriä työpöydälle. Hubin maljakko-osa on valkoinen ja kukkina toimivat neljä USB-porttia ovat väreiltään vihreä, roosa, sininen ja oranssi. Kun lisälaite on kytkettynä hubiin, vaalea ja läpinäkyvä kaapeli kertoo siitä loistamalla punaisena. Tilaa käytännöllinen pieni lahja perheenjäsenelle tai kollegalle, joka käyttää paljon tietokonetta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tietokoneen ja kannettavan käyttäjät huomaavat usein olevansa tilanteessa, jossa kaikkia haluttuja laitteita ei pysty samaan aikaan kytkemään tietokoneeseen, koska laitteen USB-portit ovat kaikki jo käytössä. Tietokoneen hiiri vie yhden paikan, tulostin toisen ja näppäimistö kolmannen. Kännykkä on usein yhdistetty tietokoneeseen USB-portin kautta ja ulkoinen kovalevy varaa myös yhden porteista. Kun USB-tikku, kamera tai aktiviteettiranneke pitäisi saada vielä liitettyä tietokoneeseen, täytyy usein ottaa joku jo liitettynä oleva laite pois, jotta saa uuden laitteen kytkettyä tilalle. Tähän ongelmaan ratkaisun tuo USB-hubi. Hubin avulla tietokoneeseen saa kätevästi lisää USB-porttipaikkoja.

Kukkaa muistuttava USB-hubi on käytännöllinen ja usein apua tuova työhuoneen ja kirjoituspöydän varuste. Se näyttää mukavalle ja tuo usein apuja silloin, kun tietokoneen käyttäjä sitä tarvitsee. Uusissa kannettavissa ei aina ole kovinkaan montaa USB-porttia vakiovarusteena ja siitä syytä ylimääräinen USB-hubi on tarpeellinen varuste lähes jokaiselle tietokoneen ja kannettavan käyttäjälle. Kukka-USB-hubi on kivan näköinen pöydällä myös silloin, kun se ei ole käytössä. USB-hubi on mainio lahjaidea vaikka jouluksi tai nimipäiväsankarille.

Tuotetiedot

Kukka-USB-hubi

  • Väri: valkoinen, porttien värit: oranssi, vihreä, roosa, sininen
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 7 x 7 x 14 cm
  • Portin vaalea kaapeli loistaa käytössä ollessa punaisena
2021-01-18T20:09:51+00:00