Tarvitsetko apua?

Kukka-patalaput

15,90 €
Sis. alv
- +
Nämä kauniit patalaput suojaavat käsiä ja näyttävät näteiltä – mitä muuta voi enää keittiötarvikkeelta vaatia? Väriltään vaaleanpunaiset, kukkakuvioilla koristellut patalaput on viimeistelty pitsireunuksilla, ja nämä romanttiset rukkaset tuovatkin feminiiniä otetta keittiöön. Ihana lahjaidea esimerkiksi kumppanille, sillä ethän halua, että rakkaasi kädet kärsivät ruoanlaitossa. Osta vaikka helläksi joululahjaksi tai syntymäpäiväyllätykseksi vaimolle tai tyttöystävälle. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta elämäsi läheistä naista.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Patalaput ovat keittiöiden monikäyttöiset apuvälineet. Tietenkin niillä nostetaan tulikuumat vuoat pois uunista, mutta oletko koskaan kokeillut suojata kätesi patalapuilla esimerkiksi pastan keitinvettä pois kaataessasi? Höyry saattaa aiheuttaa palovammoja, joten kädet on syytä peittää aina kuumia ruokia käsiteltäessä. Ja patalapuista saadaan toki myös kätevät pannunaluset, kun moiset ovat muuten pääseet loppumaan.

Ohessa esiteltiin patalapuille jo monia käyttösyitä – ja lahjaksi ostamisen perusteita, mutta nämä kauniit rukkaset saapuvat vielä loistokkaan twistin kera: kukka-patalaput on koristeltu keväisellä kukkakuosilla ja viimeistelty pitsireunuksilla, ja ne ovatkin kätevä keittiötarvike naisten mieleen. Kukkakuviossa on ruusuja, päivänkakkaroita ja sinikelloja hempeällä vaaleanpunaisella taustalla ja ne levittävätkin keittöön keveää ja kesäistä fiilistä. Kukka-patalappuja on saatavilla vain yhtenä kokona ja mallina ja niiden materiaalina on miellyttävä puuvilla. Patalaput on siten helppo pestä ja ne ovat käsissä ihanan pehmoiset.

Kukka-patalaput ovat erinomainen lahjaidea, kun mietit sopivaa annettavaa tyttöystävälle tai vaimolle, hyvälle ystävällekin. Äitikin pitää varmasti patalappujen herkästä kuvioinnista, ja toki patalaput ovat tuikitarpeelliset keittiötarvikkeet. Tilaa nyt helposti, lisää ostoskoriin ja ilahduta läheistäsi – mainio ja mutkaton lahjaidea.

Tuotetiedot

  • one-size, mitat: 17 cm x 33 cm
  • materiaali: puuvilla, pitsireunukset
2020-11-27T04:23:48+00:00