Tarvitsetko apua?

Kukat seinäkoriste

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt Flower Poweria kotiin! Tämä kaunis ja eteerinen seinäkoriste tekee kodista kesäisen ja levittää aitoa, jäljittelemätöntä niittytunnelmaansa olohuoneeseen. ”Kukat” seinäkoriste onkin ensiluokkainen lahja esimerkiksi vanhempien kotiin tai sukulaiselle, joka pitää sisustamisesta. ”Kukat” seinäkoristeen voi asentaa mihin tahansa huoneeseen – makuuhuoneesta olohuoneeseen ja vaikka lastenhuoneeseen - ja se tuo omaa charmiaan koko talouteen. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta lahjaksi – mutkaton ja mukava idea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kesä on häilyvä muisto vain, kun ulkona sataa vaakasuoraan räntää ja pimeys ottaa vallan. Talvi on tosin siitä mukava vuodenaika, että silloin saa hyvällä omatunnolla istuskella kotosalla ja vain katsella ulos ikkunasta. Ja nyt on entistä enemmän syytä ihailla neljää seinää, sillä yhdellä niistä saattaa levittyä tämä kaunis kukka-asetelma. ”Kukat” seinäkoriste onkin jokaisen sisustusfanin toivelahja – kukat seinällä näyttävät näteiltä ja luovat ympäristöönsä rauhallista ja kesäistä tunnelmaa.

Pakkaus sisältää yhdeksän kukkaa kolmissa eri väreissä, ja ne voidaan kiinnittää kätevien tarrakiinnittimien avulla mihin tahansa seinään tai pintaan. Voit muotoilla mustista, harmaista ja vaaleanpunaisista kukista aivan oman näköisesi seinäkoristeen, jonka värit ovat rauhoittavia, trendikkäitä ja minimalistisen tyylikkäitä. Kukat on valmistettu puusta ja viimeistelty huopavuorauksilla. Ainoa, mitä tästä lahjasta jää kaipaamaan, on kesäisen kukkaniityn tuoksu – voitkin itse suihkaista pullosta tuulahduksen parfyymia lahjan viimeistelyksi.

”Kukat” seinäkoriste on erinomainen lahja sisustusfanille ja näyttää varmasti esimerkiksi vanhempiesi asunnossa oikein kauniilta. Myös siskosi pitää varmasti kukka-asetelmasta seinällään, ja läheiselle ystävälle tämä seinäkoriste on niin ikään paikallaan. Anna lahjaksi ja tuotat samalla kesäfiilistä lahjan saajalle.

Tuotetiedot

  • sisältää yhdeksän kukkaa (3 x harmaa, 3 x vaaleanpunainen, 3 x musta)
  • materiaalit: huopa, puu
  • mitat: 4,4 cm x 4,4 cm
  • mukana tarrapinnat kiinnittämistä varten
2021-01-19T21:18:17+00:00