Tarvitsetko apua?

Koziol MIAOU sormusripustin

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Musta kissa tiellä ei tuo onnea, mutta tämä söpö Koziol MIAOU sormusripustin yöpöydälläsi kylläkin tuo – ja roppakaupalla! Kissimirrin hännän ympärille pujotetut sormukset pysyvät näkösällä, ja aamulla kissan hännästä nostetaan kulloiseenkin tilanteeseen sopivat sormukset. Kissa seisoo tukevasti omilla jaloillaan ja säilyttää puolestasi arvokkaimmatkin sormuksesi turvallisesti ja kätevästi. Virtaviivainen lahjaidea kissaihmisille ja kaikille muillekin sormusten ystäville. Kissa näyttää yöpöydällä nätiltä ja Koziolin suunnittelu on, kuten aina, äärimäisen tyylikästä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä söpö ja taitavinta teollista muotoilua edustava Koziol MIAOU sormusripustin tuo käyttäjälleen rutkasti onnea ja iloa. Katin ojennettuun häntään pujotetut sormukset pysyvät tallessa, eikä sormuksia koskaan enää tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa. Lisäksi kissan korviin on kaiverrettu lovet lempikorvakoruja varten – kuinka kätevää ja hauskaa! Sormukset pujotetaan katin häntään, yhteensä niitä mahtuu hännän ympärille toistakymmentä kappaletta. Nappaat kissan hännästä sopivan sormuksen kaikkien asukokonaisuuksien yhteyteen, eikä laittautumisesi voi ainakaan sormustesi takia epäonnistua.

Koziol MIAOU sormusripustin on saatavissa hienoissa ja tyylikkäissä väreissä: trendikästä mustaa, ajatonta valkoista tai romanttista vaaleanpunaista. Tämä on täydellinen ja aistillinenkin lahja, jossa muoto ja käyttökelpoisuus totisesti ovat harmoniassa. Sopii lahjaksi esimerkiksi tyttöystävälle, oikeastaan kenelle tahansa, joka arvostaa sormuksiaan ja haluaa, että ne ovat aina tallessa ja järjestyksessä.

Koziol MIAOU sormusripustin seisoo tukevasti muovitassuillaan, ja painopiste on laskettu siten, ettei suurikaan määrä sormuksia kellistä kattia. Tyylikäs ja retromainen muotoilu on laadustaan ja kekseliäistä muoviesineistään tunnetun Koziol-pajan käsialaa. Tämän kissan pöydälle nostaminen on vain ainoastaan mukava ja kätevä juttu!

Tuotetiedot

  • mitat: 46 mm x 86 mm x 215 mm

Tuotetiedot

  • mitat: 46 mm x 86 mm x 215 mm

Tuotetiedot

  • mitat: 46 mm x 86 mm x 215 mm
2020-12-04T17:39:32+00:00