Tarvitsetko apua?

Kosketusnäyttö käsineet kirjonta

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Talvella älypuhelin käyttö on nopeaa kylmällä sormella pitkin - ellet ostanut erityisiä kosketusnäyttö käsineet. Tämä tuote on saatavilla päälle, että pienen lauman jokaiseen hansikkaan voit vasemmalle ja erottamaan oikean tai nimi voi pitää tai vastaanottajalle. Niille, jotka soittaa myös talvella!

* Pakolliset kentät

14,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Miksi voit normaalilla käsineitä todella käyttää mitä tahansa älypuhelimen? Kukaan matkustaminen saa puhelun, lähettää viestin tai halua katsoa kissan kuvia, kysyy väistämätön, koska jäykistyvin sormet kulkee korjausta halu nykyaikaisen viestinnän. Syynä on puute sähkönjohtavuus aineen, niin erityinen kosketusnäyttö käsineet ominaisuus ulottuvilla kautta erityisesti kudottu metallilankoja. Joten voit keskustella myös talvella, puhelimessa tai kissa Sisällön hemmotella!

Meidän unisex malli Yksikkökoon on siis luultavasti jokaisen älypuhelimen omistajista hyvä valinta - varsinkin siksi, että älypuhelimen hansikkaat kerääntyivät henkilökohtaisesti. Sekavuus ade! Myös pieni pranksters tarjoaa loistava foorumi, voisi olla esimerkiksi, uraauurtavan tietoja, kuten ""vasen"" ja kirjo ""oikea"" käsineitä.

Mitä tekstiä haluat, miehet ja naiset nauti suurta mukavuutta kosketusnäytöllä missään tapauksessa. Spitzenidee!

Tuotetiedot

Kosketusnäyttö käsineet Flock

kirjonta - älä käytä erikoismerkkejä!
metalli langat kussakin 3 sormenpäillä
Yksi koko (S L)
Materiaali: 100% akryylia

2023-09-21T20:34:40+00:00