Tarvitsetko apua?

Koruteline Luurankokäsi

45,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Luurankokädet ovat meille tuttuja lähinnä vain kauhuelokuvista tai suositusta Bones tv-sarjasta. Nyt niille on kuitenkin keksitty muutakin, vieläpä mukavampaakin virkaa kuin vain yrittää tarttua kirkuen karkuun juokseviin neitoihin tai toimia kuolinsyyntutkimuksen tutkimuskohteena. Tämä luurankokäsi nimittäin hoitaa korutelineen tehtävää.

Other customers bought

Kuvaus

Jos pidät koruista, eritoten kaula- ja rannekoruista ja sormuksista, sinulla on varmasti tarvetta korutelineelle. Tässä kuitenkin hieman ”erilainen” koruteline. Tavanomaiseen, esim. puuta tai pientä vaatenaulakkoa esittävään korutelineeseen verrattuna tämä luurankokäsi vakuuttaa... koruttomuudellaan. Hieman raadollinen, hieman karmiva, mutta aikamoisen hauska idea kaiken kaikkiaan!

Kätevä koruteline pitää korusi järjestyksessä ja aina käyttövalmiina. Älä etsi suosikkikorujasi laatikon pohjalta, vaan nappaa ne näppärästi mukaasi tästä luurankokädestä. Ja jos tavanomainen koruteline on vain yksinkertaisesti liian kesy sinulle, tämä luurankokäsi kenties täyttää toiveesi osuvammin. Sopii erinomaisesti esim. kauhuleffojen ystäville, rankemman rokin fanittajille ja muille, joihin pimeyden voimat vetoavat.

Käytännöllisyytensä lisäksi tämä koruteline on kerrassaan mainio ”conversation piece”. Se herättää tunteita, luultavimmin joko ihastuksen tai kauhun, ja käynnistää varmasti lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja. Luurankokäsi-koruteline kestää keskustelun ja tarkemmankin tarkastelun. Se on nimittäin valmistettu anatomisesti erittäin tarkasti käden luustoa muistuttavaksi – jopa Bones olisi varmasti tyytyväinen!

Tuotetiedot

Koruteline Luurankokäsi

  • Koruteline, joka on kopio käden luustosta
  • Anatomisesti tarkka, laadukas tuote
  • Seisoo pyöreällä puualustalla
  • Mitat: 12 x 23 x 12 cm
2020-11-27T09:54:52+00:00