Tarvitsetko apua?

Korut laatikko ballerina soittorasia

69,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Koruja laatikko ulos kuvakirja - jopa soittorasian ja pieni tanssi ballerina tulla kun avaat suunniteltu rakkaudella laatikko valoa. Ne, jotka ovat mieltymys koruja ja nostalgia rakastaa tätä lahja!

* Pakolliset kentät

69,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jokainen, joka on aina haaveillut klassinen koruja laatikko, että koriste tina ballerina soittorasian kanssa täydellinen lahja! Paitsi suunnittelussa 19,3 x 11, 7 cm laatikko kaappaa tikattu kuvio ja pikku sydämet menneen - varsinkin soittorasia ja sen tanssi ballerina sisällä koruja, se voi olla mikä tahansa nostalginen lämmin sydämesi on. Melodian ja tanssi alkaa heti, kun kaunis lahja avataan.

Avaa Schmuckdose Ballerina keskeisellä paikalla kannen pieni soikea peili upotettu samettimainen, vaaleanpunainen viittaus, joka myös peittää koko muun laatikon sisätilan. Alla ylempi paikoilleen ja irrotettava tarjotin on monia pieniä osastoja kaikenlaisia ​​renkaita tai korvakoruja hieman suurempi, katso kaulakoruja ja rannerenkaita tilaa.

Koruja keräilijöiden rakastavat tätä lahjaa ja tuntuu aidolta prinsessoja. Jopa fanit nostalginen ja leikkisä koriste-esineitä ihania yksityiskohtia ei halua antaa romanttinen ballerina korut laatikko soittorasia enemmän!

Tuotetiedot

Mitat: 19,3 x 11,7 cm
Huomautus kaiverrus: ei erikoismerkkejä
Musiikki: For Elise

2023-09-28T23:38:57+00:00