Tarvitsetko apua?

Korurasia Linnun pääkallo

44,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä korurasia ei sovi ihan kenen tahansa pienen prinsessan vaaleanpunaiselle kampauspöydälle. Ensimmäinen ajatuksesi rasian nähdessäsi saattaakin olla, että linturukka on kärsinyt aivan turhaan päätyen korurasiaksi. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä tämä linnun pääkalloa todenmukaisesti muistuttava korurasia on valmistettu polyresiinistä, ei oikeasta linnusta itsestään.

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä korurasia kirvoittamaan vähäpuheisten suomalaisten kielten kantoja. Tämä korurasia ei ole mikä tahansa perinteinen sisustustuote, vaan todellinen ”statement piece”, jossa on potkua. Sen kauneuden suhteen mielipiteet voivat olla hyvinkin erilaisia, mutta tyylikäs ja ilmaisuvoimainen se on taatusti.

Jos pidät laadukkaista ja särmikkäistäkin esineistä, linnun kalloa muistuttava korurasia voi hyvinkin olla makuusi. Se ei kuitenkaan kenties sovi kaikista herkimmille – vaikka sen valmistuksessa ei olekaan käytetty oikeita lintuja. Sen sijaan korurasian materiaali on polyresiiniä, keinotekoista kiveä, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, muokattavuudestaan ja kestävyydestään.

Kooltaan tämä tyylikäs pääkallo on melko kompakti, joten se on helppo sijoittaa melkeinpä minne tahansa. Näin ollen se ei kuitenkaan ole ihanteellinen suurten korumäärien tai reilujen kaulakorujen säilyttämiseen. Pienemmille koruille, kuten korvakoruille ja sormuksille se on kuitenkin erinomainen valinta ja kaiken kaikkiaan aikamoinen katseenvangitsija.

Tuotetiedot

Korurasia Linnun pääkallo

  • Linnun kalloa esittävä korurasia
  • Kullattu nokan pää
  • 2-osainen, irrotettava yläosa
  • Materiaali: polyresiini
  • Mitat: 19 x 6,5 x 6,5 cm
  • Upeassa lahjapakkauksessa
2022-07-03T13:07:56+00:00