Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Koristevalo Pöllö

Alkaen: 5,90 €
Sis. alv
- +
Nämä suloiset, pöllöaiheiset sisustusvalot ovat kirjaimellisesti valaiseva hankinta. Tehokkaiden LED -lamppujen ansiosta pehmeä valo pääsee hohtamaan kauniisti keraamisen pöllön läpi. Valitse itsellesi mieluinen lempipöllölajisi tai pöllö, jolla haluat valaista ystäväsi päiviä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Pöllöt tunnetaan viisauden symboleina. Mikä olisikaan sen fiksumpi näky kuin vanha, viisas pöllö terävine katseineen? Toisen uskomuksen mukaan pöllöt levittävät onnea ympärilleen - ja juuri tästä syystä jokaisessa kodissa tulisi olla vähintäänkin yksi pöllö pälyilemässä! Tässä tapauksessa onnen kruunaa tietysti valo, joka loistaa pehmeänä vaikkapa yölamppuna tai valaisten kotisi hämäriä nurkkia, luoden samalla hämyisää, vanhaa viisautta täynnä olevaa tunnelmaa.

Paras todiste pöllöjen vastustamattomuudesta on yksi näistä pienistä keraamisista pöllöistä, joiden sisälle syttyy valo. Jokaisessa kolmessa eri pöllölajissa on mukana myös paristo, joka antaa virtaa led-lampulle. Kolmesta kauniista vaihtoehdosta valitsemasi pöllön voit siis asettaa tuomaan tunnelmaa juuri sinne, minne se parhaiten sopii - ilman mutkikkaita johtoviritelmiä! Jos et vain kerta kaikkiaan osaa päättää lempipöllölajikettasi, nämä söpöt sisustuselementit näyttävät tietysti upeilta myös kokonaisena parvena. Muista myös ystävääsi ja anna hänenkin valaista kotinsa ihastuttavalla pöllöllä!

Tuotetiedot

Koristevalo Pöllö

  • Valittavissa 3 muunnelmaa
  • Materiaali: keraami
  • Mitat: n. 9 cm x 6,5 cm
  • Sisältää 3 nappipatteria (LR1130)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-13T23:06:58+00:00