Tarvitsetko apua?

Koristeellinen voirasia

Alkaen: 19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Voirasia ei ole enää vain jäänne mummolan pöydän antimista, vaan sopii nyt myös trendikkääseen ja nuorekkaaseen keittiöön. Tämä design-voirasia on saatavilla kahtena erilaisena: hilpeä ”ghettoblaster” musiikkifanille ja industrial-henkinen ”laivakontti” tyylitietoiselle. Tämä on erinomainen lahjaidea kaikille, jotka arvostavat persoonallista ja postmodernia muotoilua. Osta lahjaksi nuorelle, joka muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin, tai vie ystävien tupaantuliaisiin hauskaksi ja erilaiseksi lahjaksi. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkosivuston kautta.

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän voirasiat, nuo perinteiset, isovanhempien ruokapöydissä paikkansa löytäneet keittiövarusteet? Voirasiaan voit siirtää kylmän, jääkaapissa kangistuneen voin ja asettaa tarjolle pöytään vain sen verran voita kuin tarvitaan. Monet vanhemmat ihmiset säilyttivät voinsa rasiassa pöydällä aina, ja näin onkin ennen vanhaan taajaan toimittu.

Ottamatta kantaa siihen, kannattaako voin säilyttäminen huoneenlämmössä, esittelemme nyt voirasian, joka muuttaa tämän perinteisen ja hieman vanhanaikaisenkin tarjoiluastian huippumoderniksi ja trendikkääksi. Voirasian ei enää tarvitse olla vain mummolan pöydällä edukseen, vaan tämä hieno voirasia nostaa oman keittiön tyylikkyyttä seuraavalle tasolle. Valittavana on nimittäin kaksi erilaista koristeellista voirasiaa: ”ghettoblaster”, joka on muotoiltu kunnon katu-uskottavan kasettisoittimen tyyliin, ja ”laivakontti”, joka lainaa ulkoasunsa oikealta kontilta. Koristeellinen voirasia on porsliinia, ja siihen mahtuu kerrallaan 125 grammaa voita, neljännes normaalin kokoisesta voitangosta. Kun käytät tätä voirasiaa voin säilyttämiseen ja tarjoiluun, voin käyttäminen on helpompaa ja kätevämpää.

Tilaa tämä hauska voirasia lahjaksi vaikkapa vanhemmillesi, tai vie tupaantuliaislahjana uuteen kotiin. Voirasioita tarvitaan aina, ja tämä onkin mutkaton ja sympaattinen keittiötarvike, jonka voit antaa lahjaksi monenlaisissa eri tilanteissa. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • rasiaan mahtuu 125 grammaa voita
  • materiaali: porsliini
  • mitat: 13,5 cm x 7,5 cm x 6 cm

Tuotetiedot

  • rasiaan mahtuu 125 grammaa voita
  • materiaali: porsliini
  • mitat: 13,5 cm x 7,5 cm x 6 cm

Tuotetiedot

  • rasiaan mahtuu 125 grammaa voita
  • materiaali: porsliini
  • mitat: 13,5 cm x 7,5 cm x 6 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T14:26:39+00:00