Tarvitsetko apua?

Koripallokori roskakoriin

20,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Heittäydy mukaan villiin koripallohurmokseen ja donkkaa taidokkaasti tai heitä kolmosrajalta suttupaperisi suoraan roskakoriin oikean koripallokorin kautta. Kori juhlii äänimerkillä onnistunutta suoritusta ja koet onnistumisen huumaa työssäsi.

Other customers bought

Kuvaus

Viimeiset työsekunnit kiirivät kellotaululla alaspäin… viimeinen mahdollisuus täydelliseen koriin… valmistaudu, hengitä syvään ja heitä… täysi hiljaisuus, kunnes korissukka heilahtaa ja karkelot voi alkaa - on aika soittaa fanfaaria: kolme pistettä kotijoukkueelle!

Näppärän koripallokori-klipsin saat helposti napsaistua paperikoriin kiinni ja voit aloittaa heittoharjoittelun. Tämän näppärän vempeleen ansiosta suoraastaan etsit lattioilta ohimenneitä roskia, jotta pääset harjoittelemaan tarkkuusheitojasi. Enää ei oikeastaan harmita, jos nyt paperi sattuu suttaantumaan tai kahvia läikähtämään lomakkeille. Ainahan niitä nyt uusia nopeasti täyttää ja pilalle menneillä voi harjoitella osumatarkkuutta. Pian huomaat, että kasassa onkin toimiston oma puulaakijoukkue ja kisa työpaikan korihaista käy kiivaana.

Tuotetiedot

Koripallokori roskakoriin

  • Klipsikiinnitys roskakorin reunaan
  • Osuman tullessa soi juhlasummeri
  • Mitat: n. 18 x 22 x 0,25 cm
  • Vinkit:
    • Toimii 2 x AA paristoilla (eivät sisälly pakkaukseen)
    • Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille - Vain vanhempien valvonnan alaisena!
2023-12-07T14:41:24+00:00