Tarvitsetko apua?

Kolme tyylikästä lyhtyä tuikkukynttilöille

11,90 €
Sis. alv
- +
Näiden jännittävien kynttilälyhtyjen ulkopinta on tyylikkään musta ja sisäpinta on päällystetty kultamaalilla. Lyhtyjen reunat on leikattu poikkeuksellisesti yhdeltä suunnalta matalammaksi ja tämä tekee tuikkukynttilöiden asettamisen ja sytyttämisen helpommaksi. Lisäksi leikkauksen ansiosta kynttilänvalo pääsee upeasti esiin kullanväristä sisäpintaa vasten. Reunoja koristaa pisaramainen viimeistely, joka korostaa kultaisen sisäpinnan ja mustan ulkopinnan kaunista liittoa näissä tyylikkäissä, tuikkukynttilöille soveltuvissa lyhdyissä. Tilaa nyt kolmen tuikkukynttilälyhdyn paketti lahjaksi ystävälle tai kollegalle, näistä metallisista lyhdyistä on lahjan saajalle iloa vielä pitkään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kynttilän sytyttäminen näihin kauniisiin lyhtyihin moninkertaistaa kynttilästä tulevan valon lyhtyjen sisäpinnan kultavärin ansiosta. Kultainen väri tekee kynttilänvalosta lämpimän samalla, kun lyhdyissä käytetty mustan ja kullan väriyhdistelmä tekee ennestään kauniista kynttilänvalosta vieläkin tunnelmallisemman. Pimeään aikaan lyhdyistä tulviva kynttilänvalo valaisee kauniisti huonetta ja loihtii upeat varjot huoneeseen.

Näissä lyhdyissä on upeaa glamouria, jota me kaikki aina toisinaan tarvitsemme. Kun pöydän kattaa kauniisti, käyttäen vaikka samettisia pöytäliinoja ja tummia värejä, antavat nämä kynttilälyhdyt täydellisen loppusilauksen kattaukselle. Mustan ja kullan yhdistelmä sopii hyvin myös aasialaishenkisiin huonekaluihin ja tekstiileihin. Mustien, punottujen kattaustablettien kanssa nämä lyhdyt ovat suurenmoinen yhdistelmä. Kun maljakkoon laittaa vielä bambun oksan, on aasialainen tunnelma valmis. Pöydästä puuttuvat silloin enää aasialaiset herkut ja syömäpuikot! Kynttilälyhdyt ovat kolmea eri kokoa, pienin on noin 6 x 7 senttimetriä, keskikokoinen noin 8 x 10 senttimetriä ja isoin on noin 9 x 12 senttimetriä. Lyhdyt on valmistettu metallista ja niihin mahtuvat tavalliset tuikkukynttilät. Tilaa lahjaksi tai itsellesi!

Tuotetiedot

Kolme tyylikästä lyhtyä tuikkukynttilöille

  • kolmen lyhdyn setti
  • värit: ulkopinta musta, sisäpinta kullanvärinen
  • materiaali: metalli
  • mitat:
  • pieni lyhty: 6 x 7 cm
  • keskikokoinen lyhty: 8 x 10 cm
  • iso lyhty: 9 x 12 cm
  • huomioitavaa: tuikkukynttilät eivät sisälly pakkaukseen
2020-11-28T09:19:54+00:00