Tarvitsetko apua?

Koiranaamari Mr. Mopsi

79,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ole naamiaisten ehdoton lemmikki tai yllätä ystäväsi tämän hauskan koiranaamarin avulla. Tämä Mr. Mopsi -koiranaamari on häkellyttävän aidon näköinen, mopsia esittävä pää, joka peittää kantajansa pään ja kaulan, mikä tekee naamarista ilmetyn ruttuotsaisen, syötävän söpön mopsin pään.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä naamari kaikille koiraihmisille! Hellyttävä ja hieman jörön näköinen mopsi-naamari käytettäväksi seuraavissa naamiaisissa, Halloweenina tai ihan muuten vain. Naamari on yllättävän yksityiskohtainen ja kaiken lisäksi voit puhua aidosti mopsin suulla, sillä liikuttamalla omaa suutasi liikkuu myös mopsin suu, mikä antaa vaikutelman puhuvasta koirasta! Erinomainen lahja eläinystävälle, jolla on huumorintajua tai hauskaksi pilailuvälineeksi, jolla voit hauskuuttaa läheisiäsi vaikkapa keskellä arkea!

Tee juhlista täydelliset pukeutumalla hauskaan koira-asuun tämän aidonnäköisen naamarin avulla, joka tottelee nimeä Mr. Mopsi. Piristä kanssaihmisten päivää jututtamalla heitä aidonnäköinen koiranaamari ylläsi ja pääset taatusti vastaanottamaan yllättyneitä ja ihastuneita kommentteja. Anna tyrmäävän erilainen lahja mopsin omistajalle tai muuten vain koirista pitävälle ystävällesi tai palkitse itsesi upealla, vielä monet naamiaiset ja hauskanpidot takuulla kotiin hoitavalla koiranaamarilla!

Tuotetiedot

Koiranaamari Mr. Mopsi

  • Materiaali: 75 % Polyesteri, 25 % Polyvinyylikloridi
  • Leukahihna – alaleuka liikkuu puhuttaessa
  • Turkiskaulalla, joka voidaan työntää kauluksen sisään
  • Yksi koko
  • Aukot silmille
2023-11-29T16:47:11+00:00