Tarvitsetko apua?

Knallisiivilä

12,90 €
Sis. alv
- +
Tämä knalli-siivilä on hauska sekä käytännöllinen lisä aivan jokaiseen keittiöön! Se on loistava lahjaidea jokaiselle kokille tai ruoanlaitosta innostuneelle ystävällesi. Tällä siivilällä luot keittiöösi hauskan ja rennon tunnelman!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaipaako keittiösi pientä piristystä, tai oletko muuten vain vailla käyttökelpoista siivilää? Tässä sinulle kaksi hyötyä yhden hinnalla! Hauska sekä äärimmäisen käytännöllinen knalli-siivilä on upea lisä jokaiseen keittiöön ja kokonsa sekä muotoilunsa puolesta myös kätevä kokkaukseen kuin kokkaukseen. Tällä siivilällä huuhtelet niin kasvikset kuin pastatkin ilman mitään ylimääräisiä ongelmia. Tee kokkauksestasi tehokasta ja hauskaa tämän yksinkertaisen tuotteen avulla.

Kaiken käytännöllisyytensä lisäksi tämä myöhäisellä 1800-luvulla ja 1900-luvun alkupuoliskolla suosittuun hattuun perustuva siivilä varmasti piristää keittiöttäsi hauskalla ulkonäöllään. Mikä sen parempaa ystävien tai puolison kanssa kokkaillessa kuin hauska siivilä, joka saa kaikki nauramaan ja hyvälle tuulelle laittaessasi sen siivilöinnin jälkeen vaikkapa leikkisästi päähäsi: ”Ahaa, täällähän hattuni olikin!” Muista myös ystäviäsi tällä kivalla lahjalla ja ehkä myös lahjakortilla kokkauskurssille!

Tuotetiedot

Knallisiivilä

  • Musta siivilä, joka muistuttaa knallihattua
  • Mitat: 28 x 24 x 11 cm
  • Materiaali: Polypropeeni
2020-11-28T09:40:54+00:00