Tarvitsetko apua?

Klassinen rakkaus Castle lahjapakkauksessa

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Klassinen rakkaus Castle laittaa sinun ja kumppanisi siitä todistuksen rakkautesi. Olipa kotikäyttöön tai ikuisena Statement: Rakkaus Lukko on luultavasti yksi kaikkein romanttinen perinteitä ollenkaan ja muuten yksi parhaista Ystävänpäivä lahjoja, että voit ajatella!

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tavan mukaan rakkauden Castle liittää ystäville kaiverretun niiden nimet riippulukko julkisella paikalla ja heittää avain sitten veteen, joten Ewig- ja erottamatto symboloivan parisuhteensa. Ihanan romanttinen ele, jonka kanssa on taattu kumppanisi tehdä suuren ilon!

Myös yllättää mielitietty tai mielitietty tämän laadukkaan jalostettu riippulukko klassisen retro näyttää - ehkä Ystävänpäivä? aikaansaatavissa kiillotettu kiiltäväksi ja jalometallien henkilökohtainen kaiverrus enintään 30 merkkiä, tämä lahja on täydellinen valinta tehdä toisilleen erityinen symbolinen rakkauden. Pakattu tyylikäs lahjapakkauksessa, rakkaus Castle on ihanteellinen lahja, jonka kanssa täysosuma molemmilla syntymän, Valentins- tai hääpäivä ja jouluna tai pääsiäisenä varmasti!

Tuotetiedot

Mitat: 2 x 3,8 cm
Materiaali: kiiltävä jalometallia
Yksittäisten kaiverrus enintään 30 merkkiä
Noble Gift Packaging
Huomautus kaiverrus: ei erikoismerkkejä

2023-12-10T14:30:04+00:00