Tarvitsetko apua?

Kitara-salaattiottimet

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kun kitara soi, ei itkeä saa… edes salaattia syödessään! No vitsit sikseen, salaattihan on tervellistä ja herkullista, ja se vetreyttää jokaisen ateriahetken. Salaattia kannattaa syödä ja varsinkin silloin, kun on näin räleät ottimet käytössä. Pyökkipuusta valmistetut, sähkökitaran muotoiset salaattiottimet ovatkin jokaisen rokkarin, musadiggarin ja kitaransoittajan toivelahja – ja myös toki erittäin kätevät keittiötarvikkeet, joita ilman keittiössä on vaikeampi työskennellä. Osta nyt lahjaksi ystävällesi!

Other customers bought

Kuvaus

Salaattihan on erittäin terveellistä ja kuitupitoista ruokaa, jota pitäisi syödä joka aterialla. Puoli kiloa kasviksia päivässä, kuuluu ravintosuositus, ja lisäämällä salaattia aterioihin tähän tavoitteeseen on helpompi päästä.

Mutta salaatin nostamiseen lautaselle tarvitaan kunnon välineet, ja sellaiset nämä salaattiottimet ehdottomasti ovat. Ne on valmistettu ekologisesta ja kestävästä pyökkipuusta, ja niiden avulla sekoitat ja nostat salaatit kulhosta lautaselle, tarjoilet suuremmatkin salaattiannokset vaivatta ja saat salaattikulhoista näyttävämmät illanistujaisissa. Nämä ottimet nimittäin rokkaavat!

Kitara-salaattiottimet on muotoiltu kahden klassisen kitaramallin mukaan. Toinen otin muistuttaa isokoppaista akustista kitaraa, jollaista esimerkiksi Elvis ja Johnny Cash soittivat. Toinen otin taas näyttää Fender Stratocasterilta, tuolta maailman legendaarisimmalta sähkökitaralta, jota esimerkiksi Jimi Hendrix ja Eric Clapton ovat ansiokkaasti soittaneet. Kun käytät näitä salaattiottimia, ruokasi saa mausteeksi aimo annoksen rockia ja svengiä!

Kitara-salaattiottimet ovat kerrassaan hauska lahjaidea esimerkiksi lähipiirisi kitarasankarille, miksei myös kenelle tahansa musiikkifanille ja kitaramusiikin ystävälle. Myös jälkikasvusi pitää varmasti näistä ottimista, kun ostat ne hänelle esimerkiksi ensimmäisen oman keittiön välineistöön. Passeli lahja myös hyvälle ystävälle tai ystäväpiirin intohimoisimmalle kotikokille.

Tuotetiedot

  • materiaali: pyökkipuu
  • mitat: 33 cm x 12 cm x 1,3 cm
2023-11-29T12:27:55+00:00