Tarvitsetko apua?

Kitara-leikkuualusta

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä lahja on kuin tilauksesta tehty kaikille keittiössä viihtyville oman elämänsä rokkisankareille. Upea, bambupuinen leikkuualusta on veistetty sähkökitaran muotoon, ja voit miltei kuulla, kuinka kokkaaminen saa taustalleen voimasointuja ja kitarasooloja. Eihän tällä leikkuualustalla voi kuin valmistaa makuja pursuavaa, sielukasta ruokaa, täyttä twist and shoutia ja johnny b. goodea kaikille aisteille. Erinomainen lahjaidea sopii niin poppareille, rokkareille, hevareille kuin ihan kenelle tahansa musiikin rakastajalle.

Other customers bought

Kuvaus

Anna lahjaksi tai osta itsellesi mielettömän katu-uskottava ja eläimellisen viileä leikkuualusta! Tämä lahja on erinomainen muisto 1970-luvun klassista rock-vaihetta eläneelle, bändissä soittavalle staralle tai ensimmäisiä sointujaan harjoittelevalle harrastelijalle – bambupuinen sähkökitaran muotoinen leikkuualusta on yksinkertaisesti cool ja sopii niin nuorille kuin vanhoille kitarasankareille! Legendaarisen Fender Stratocaster -sähkökitaran muotoa jäljittelevä alusta on yllättävän kevyt, helppo siirrellä ja riittävän iso, jotta siinä voi pilkkoa suuremmankin ruokaporukan vihannekset, lihat ja hedelmät. Bambu puhdistuu helposti ja säilyy pitkään hyvänä, ja leikkuualustan korotettu reunus estää ruoka-aineita moshaamasta itseään lattialle.

Voit käyttää sähkökitara-alustaa myös tarjoiluastiana ja lisätä ripauksen rockia ruokapöytään. Tämä hieno keittiötarvike on Illalliskutsujen taattu katseenvangitsija ja grillibileiden komistaja! Kun et käytä tätä kokkauskitaraa, voit ripustaa sen seinälle, pois pöytätilaa varaamasta. Ja näyttäähän se nyt melkoisen rokkaavalta keittiön seinällä roikkumassakin!

Uskomattoman passeli lahja ystävien tupaantulijaisiin tai kitaransoittoon hurahtaneelle teini-ikäiselle. Kitara-leikkuualusta lisää ruoanlaittoon groovea ja rytmiä – se tekee pilkkomisesta paljon hauskempaa. Tämä omaperäinen ja osuva lahjaidea nostaa saajansa, ja antajansa, uskottavuuspisteitä. Toimi ja osta heti, sillä tästä tuotteesta tulee kirjaimellisesti hitti!

Tuotetiedot

  • mitat: 22 cm x 49 cm x 1,5 cm
  • paino: noin 500 g
2023-11-29T13:50:13+00:00