Tarvitsetko apua?

Kirsikankivityyny Kettu

Alkaen: 9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Pieni kirsikankivityyny "Kettu" on vastustamattoman söpö ja lämmittävä hankinta tai lahja ystävälle! Kirsikankivityynyä käytetään kivunlievitykseen tai lihasjännityksiin - kirsikankivien käyttö on ikivanha, jo ammoisina aikoina toimivaksi todettu konsti. Tämä tyyny on hyvin monipuolinen, sillä se toimii yhtä hyvin niin kylmä- kuin lämpötyynynäkin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vastustamattoman ihanan näköinen "Kettu"-tyyny kätkee sisäänsä kuivattuja kirsikankiviä. Tämän söpön näköisen tyynyn sisällä olevat kirsikankivet ovat aito luonnontuote, joiden ansiosta tällä tyynyllä on monipuoliset hoito-ominaisuudet. Kirsikankivien kipuja lievittävä vaikutus on tiedetty jo kauan aikaa. Kuivatut kirsikankivet nimittäin pysyvät kauan lämpiminä ja siten luovuttavat lämpöä hitaasti. Tyyny lämmitetään nopeasti mikrouunissa ja lämmitettynä sitä voidaan käyttää mm. lihasjännityksiin, monenlaisiin kipuihin ja jopa hierontaan. Mikroaaltouunissa tyyny kuumenee 600 watin teholla 40-50 sekunnissa. Tyynyä voi käyttää myös kylmänä. Silloin tyyny jäähdytetään pitäen sitä jonkin aikaa pakastimessa, jolloin tyynystä saadaan valmis, luonnon oma viilentävä kylmäpakkaus.

Tyyny on kooltaan 14 x 15 cm ja sen kangaspäällinen on 100 % polyesteria. Käytännöllisten toimintojensa lisäksi tyyny tuo myös piristystä kodin sisustukseen. Tämä tyyny on kerrassaan mainio lahjaidea ja myös hyvä pitää kotona - ihan kaiken varalta.

Tuotetiedot

Kirsikankivityyny "Kettu"

  • Lämmittää ja viilentää
  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Mitat: n. 14 x 15 cm
  • Värit: ruudullinen tai pilkullinen
2021-11-27T02:44:18+00:00