Tarvitsetko apua?

Kirjoituspöytäteline kaiverruksella

37,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Onko läheisen ystäväsi työpöytä aina sotkussa! Auta häntä ja osta lahjaksi tällainen hauska mutta erittäin tarpeellinen pöytäteline kynille, kumeille, klemmareille ja kaikenlaisille pikkuesineille, jotka ovat aina hukassa. Bambupuisen telineen kylkeen voidaan lisäksi kaiverruttaa lahjansaajan nimi. Erittäin mukava lahjaidea, sanomme!

* Pakolliset kentät

37,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä mukava lahjaidea, josta on myös aidosti saajalleen hyötyä: kynät, viivottimet ja muut kirjoituspöydän tavarat eivät nimittäin mene enää hukkaan, kun ne sijoitetaan tähän telineeseen. Ja sitä paitsi työpistehän näyttää huikean paljon hauskemmalta, kun sen päällä on näin komea esine. Kirjoituspöytäteline on valmistettu bambusta ja siinä on alumiininen kehikko tavaroiden järjestyksessä pitämistä varten. Mukana on myös teippirulla, aina tarpeellinen apuväline toimistohommissa.

Voit myös personoida tämän tuotteen lahjan saajalleen kolmirivisen tekstikaiverruksen muodossa. Se onkin mitä parhain keino tehdä lahjasta vielä hieman tavanomaista huomioonottavampi. Tilaa nyt tämä miellyttävä esine ystävälle, sukulaiselle tai kollegalle lahjaksi.

Tuotetiedot

Kirjoituspöytäteline kaiverruksella

  • kaiverrus kolmella rivillä (1. rivi: 2 kirjainta; 2. ja 3. rivi: 15 kirjainta), ei erikoismerkkejä
  • sisältää teippitelineen ja teippirullan
  • sisältää alumiinikehikon kynille ja muille toimistotarvikkeille
  • materiaalit: bambu, alumiini
  • mitat: 10 x 10 x 11,5 cm
2023-09-21T19:48:22+00:00