Tarvitsetko apua?

Kirjeveitsi kaiverruksella

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä tuote näyttää kirjoituspöydällä tai toimistossa erittäin tyylikkäältä – kaiverruksella varustettua kirjeveistä oivallisempaa lahjaa esimerkiksi kollegalle onkin vaikea keksiä. Tässä veitsessä on kaikki, mitä ensiluokkaiselta lahjalta vaaditaan: jämäkkä kahva, upea hopeointi ja lahjansaajan nimi. Suosittelemme!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Vaikka elämme digitaalista aikakautta, aina välillä eteen tulee hetkiä, kun postilaatikosta kolahtaa perinteinen kirjekuori. Tällöin on erittäin tärkeää, että käden ulottuvilla on kuoren avaamiseen tarkoitettu apuväline, kirjeveitsi. Sillä avaat kuoret siististi ja nopeasti etkä vaurioita kirjeen sisältöä, ties vaikka saisit kuinka tärkeitä asiapapereita postitse.

Tässä kirjeveitsessä on kiiltelevä ja laadukas hopeointi, ja lisäksi voit kaiverruttaa lahjansaajan nimen veitsen kahvaosaan. Elegantti design on hyvin klassinen ja huokuu entisaikojen charmia – tämä kirjeveitsi toimiikin yhtä lailla sisustuselementtinä kuin työkaluna. Jokainen toimisto ja työpiste tarvitsee tällaisen veitsen, joten osta nyt lahjaksi ystävälle tai kollegalle!

Tuotetiedot

Kirjeveitsi kaiverruksella

  • pituus: 18,5 cm
  • hopeoitu
  • kaiverrus enintään 20 kirjainta
2023-02-08T19:22:51+00:00