Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Kirjatuki Supersankari

Alkaen: 24,90 €
Sis. alv
- +
Pelastava Supersankari kaikkiin kirjahyllyihin! Viitta liehuen tämä sankari järjestelee kirjasi ja sarjakuvalehtesi hyvään ojennukseen. Hanki musta, metallinen Supersankari omaan kotiisi tai osta vaikka tuliaislahjaksi ystävälle, joka rakastaa supersankareita!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Mustasta, erittäin tukevasta metallista valmistettua Supersankarin muotoista kirjatukea on saatavana kahta erilaista mallia. Voit valita, haluatko omia kirjojasi tukevan Supersankarisi tukemaan ja pitämään pystyssä kirjojasi sivusuunnasta, vai haluatko vaihtoehtoisesti sijoittaa hänet vaakasuorien kirjojen alle pitämään pinoa pystyssä alhaalta käsin. Kirjatuki on helppo asentaa. Supersankarin jujuna on, että kirjat näyttävät pysyvän seinällä vain Supersankarin yhdellä kädellä tukemana – aika vahva jätkä! Tässäpä siis kirjoja alhaalta tukevana mallina hieman erilainen ”hylly”, joka koristaa parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen supersankareita fanittavan seinää. Jämäkkänä, sivulta tukevana kirjatukenakin se on varsinainen katseenvangitsija.

Aivan upea lahjaidea varsinkin ystävällesi, jolla on paljon kirjoja. Hän tarvitsee nimittäin takuulla lisää hyllytilaa kirjoilleen. Lahjan saaja ilahtuu varmasti tästä Supersankarista, joka on todella hauska yksityiskohta liitelemässä seinällä ja vangitsee oitis jokaisen vieraan katseen omalaatuisella olemuksellaan.

Tuotetiedot

Kirjatuki Supersankari

  • 2 erilaista – Sivulta tukeva tai alhaalta tukeva Supersankari
  • Materiaali: metalli
  • Mitat: 20 x 12 x 17 cm (alhaalta tukeva) ja 13 x 12 x 16 cm (sivusta tukeva)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T18:40:06+00:00