Tarvitsetko apua?

Kirjatuki Romahdus

22,90 €
Sis. alv
- +
Romahdus-kirjatuki pitää kirjasi ojennuksessa hyllyllä – ja miten katseita vangitsevalla tavalla se tämän tekeekään! Onhan sinun parempi lukea kirjan nimetkin, kun ne ovat pystyasennossa kirjatuella tuettuina. Ja käytännöllisyytensä lisäksi Romahdus on myös loputtoman hauska koriste.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kirjatuen ei tarvitse välttämättä olla tylsä, mutta se on melkein pakollinen ja ainakin tarpeellinen, varsinkin jos sinulla on paljon kirjoja. Tässä on kirjoillesi erinomaisen hauska tuki. Metallisessa, mustassa Romahdus-tuessa on koristeena veistos - pieni mies käsiään ylhäällä pitäen "vaatii" kirjojasi pysymään järjestyksessä. Tuki kannattelee proosaa, draamaa, lyriikkaa tai mitä kirjoja vain hyllyssäsi sattuu milloinkin olemaan – tämä kirjojasi kannatteleva mies ei ole nimittäin kirjallisuuden suhteen nirso! Lastenhuoneenkin kirjahyllyssä se pitää kirjat erityisen hyvin ojennuksessa ja siististi järjestyksessä, silloin kun niitä ei lueta. Sinun on paljon helpompi järjestää kirjasi haluamallasi tavalla, kun niillä on vankka tuki. Ja niiden nimetkin näkyvät selkeästi, kun kirjat ovat enemmän pystyasennossa.

Erinomainen lahjaidea lukutoukille, joilla on paljon kirjoja kotonaan. Hauskannäköisenä katseenvangitsijana tämä kirjatuki sopii varmasti jokaiseen kirjahyllyyn. Mahtava lahja esimerkiksi tupaantuliaisiin uuden kodin seiniä koristamaan!

Tuotetiedot

Kirjatuki Romahdus

  • Materiaali: metalli
  • Mitat: 19 x 13 x 12 cm
2020-11-28T09:46:11+00:00