Tarvitsetko apua?

Kirjakassakaappi

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ohittamaton lahjaidea kaikille, jotka tarvitsevat huomaamattoman ja murtovarman tallelokeron kotiinsa. Koskaan ei tiedä, tuleeko murtoveikko ovesta tai ikkunasta, eikä tämän lahjan hankkimisen jälkeen tarvitsekaan arvailla. Kirjaksi naamioitunut kassakaappi ei pistä hyllyssä silmään ja pitää arvoesineet sekä käteisen rahan varmassa tallessa. Tallelokero lukitaan avaimella ja varma fiilinki leviää ihanasti kehoon. Lahjoita turvallisuuden tunnetta rakkaille ystävillesi tämän hauskan ja käyttökelpoisen kirjakassakaapin muodossa.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä käytännöllinen ja luottamusta herättävä kassakaappi näyttää kirjahyllyssä aivan tavalliselta sanakirjalta, eikä mikään siinä vedä puoleensa ylimääräistä huomiota. Murtovarkaalle ei juolahtaisi mieleenkään, että tämä ”The New English Dictionary” sisältää itse asiassa arvotavaraa. Tämän huikean kätevän ja nerokkaan kirjakassakaapin salaisuus onkin sen viaton ja arvokkuutta uhkuva ulkoasu – pelkkää silmänlumetta! Joskus asiat ovat eniten turvassa näkösällä ja siellä, missä vähiten luulisi. Ja näyttäähän tämä ”kirja” hyllyn nurkassa toki itsessäänkin melkoisen komealta!

Kirjakassakaappi on jämerästi rakennettu ja saumoistaan vahvistettu metallinen tallelokero, joka on päällystetty kirjakuosilla. Tallelokeroon suljet niin arvopaperit, käteisen rahan, avaimet kuin korut ja kellotkin ja parannat kotisi turvallisuutta. Koskaan ei tiedä, milloin oma koti joutuu murron kohteeksi, ja varmassa aina vara parempi. Aivan pistämätön lahjaidea isovanhemmille, joille on jo kertynyt maallista omaisuutta ja jotka käyttävät mieluiten käteistä.

Kirjakassakaappi sopii toki myös toimiston kirjahyllyyn tärkeitä sopimuspapereita suojaamaan. Ja ensiasuntoonsa muuttavalle opiskelijalle se on korvaamaton esimerkiksi opiskelijakorttien ja kaverin avaimien säilöjänä. Käytännöllinen ja turvallinen lahjaidea ylihuolehtivalle ystävälle, hajamieliselle sukulaiselle tai huolimattomalle kollegalle.

Tuotetiedot

  • lujarakenteinen suunnittelu
  • naamioitu englannin sanakirjaksi
  • tuotteen mukana tulee kaksi avainta
2023-02-08T23:52:57+00:00