Tarvitsetko apua?

Kilpa-auto lasten matkalaukku

Alkaen: 74,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on hieno lasten matkalaukku, uskallamme väittää lahjat.fi-toimituksessa! Tämä erittäin maukas lentolaukku on saatavilla kolmen eri auton muotoisena: punainen ja kirskuvia renkaita henkivä Ford Mustang, keltainen ja tuulennopea Lamborghini ja upea, virallinen Batmanin Batmobiili, viittaritarin ajoneuvo taistelussa rikollisuutta vastaan. Laukut ovat juuri sopivan kokoiset lapsen matkustustarpeisiin, ja kun annat tämän lahjan lapsellesi tai sukulaislapselle, hän suorastaan hinkuu lähteä matkoille! Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko lapsen kanssa matkalle lähteminen usein työn ja tuskan takana. Lasta ei voisi vähempää kiinnostaa pakkaaminen, ja lentokentällä tai laivaterminaalissa hän ei useinkaan halua kantaa omia tavaroitaan. Ymmärtäähän sen: perinteiset matkalaukut ovat tylsiä, lapsen käteen ja kannettavaksi liian isoja ja henkivät aikuisuutta – kaikkea, mitä lapsi yrittää nimenomaan välttää.

Mutta nyt ei ole enää moisesta huolta. Tämä urheiluauton muotoon rakennettu lasten matkalaukku lienee coolein juttu, jonka lapsi voi mukaan matkalleen ottaa – ja jonka voit antaa omalle lapsellesi tai sukulaisten lapselle lahjaksi. Et yksinkertaisesti voi osua harhaan, kun annat tämän matkalaukun lapselle. Veikkaammepa lahjat.fi-toimituksessa, että hän haluaa välittömästi reissun päälle, niin hieno ja kiinnostava tämä matkalaukku on.

Kyseessä on lapsen kokoon valmistettu, täysin varusteltu lentolaukku, jossa on vetokahva sekä sisällä kiinnitysremmit ja välikangas tavaroiden paikalla pitämiseksi. Laukussa on kaikki samat ominaisuudet kuin aikuistenkin vastaavissa, mutta nepä eivät ole näin hienoja: valittavina on nimittäin kolme erilaista automuotoa, kirkuvanpunainen Ford Mustang, kirkkaankeltainen Lamborghini ja yönmusta Batmobiili, Batmanin virallinen ajoneuvo. Autojen kaikki neljä pyörää pyörivät oikeasti, ja voimakasrakenteinen muovikuori sallii vaikka matkalaukun päällä rullailun. Tilaa heti, ehdoton lahjaidea lapselle!

Tuotetiedot

  • vaihtoehdot: Ford Mustang (punainen), Lamborghini (keltainen), Batmobiili (musta)
  • kansipuoli taittuu kokonaan auki
  • materiaali: muovi
  • pitävät lukot
  • vetokahva
  • sisällä kiinnitysremmit ja jakokangas
  • virallinen lisenssituote
2021-01-22T21:50:04+00:00