Tarvitsetko apua?

Kikkerland korkin- ja pullonavaaja

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus: tässä on hauska ja kätevä lahjaidea kaikille niille, jotka järjestävät mielellään juhlia. Vie tämä ”Elefantti”-pullon- ja korkinavaaja tuliaisiksi tupareihin, illallisille tai pikkujouluihin – toimii aivan varmasti ja emännät ja isännät ovat ikuisesti mielissään. Avaajan elefanttia muistuttava siluetti edustaa upeaa pohjoisamerikkalaista teollista muotoilua, ja tämä hurmaava lahjatavara onkin myös katseet vangitseva sisustuselementti. Toimi heti ja tilaa ystävillesi lahjaksi.

Other customers bought

Kuvaus

Kukapa nyt haluaisi nostaa elefantin pöydälle, paitsi tämä suloisen Kikkerland pullon- ja korkinavaajan, jonka siluetti muistuttaa elefanttia. Kärsän paikalla on kruunukorkin avaaja, ja norsun hilpeä häntä toimii korkkiruuvina. Kun ostat tällaisen ”Elefantti”-avaajan, et tarvitse enää muita keinoja pullojen ja viinipullojen avaamiseen. Kikkerland avaajan materiaaleissa yhdistyy lämmin puu ja teollinen teräs, ja elefantti näyttääkin keittiössä tai baarikaapissa edustavalta. Se vangitsee myös erikoislaatuisuudellaan katseet, ja hilpeäkin se on. Kyseessä on kertakaikkisen kokonaisvaltainen keittiötyökalu ja rohkea sisustuselementti moderniin kotiin.

Kikkerland on alun perin pohjoisamerikkalainen suunnittelutoimisto, jonka tarve-esineet ja sisutuselementit edustavat tyylikkäintä teollista nykymuotoilua. Kikkerland-tuotteet ovat huippulaadukkaita ja kestäviä, ja ne on suunniteltu alan osaavimpien ammattilaisten muotoilupöydillä. Kikkerland on yksinkertaisesti kiehtova design-merkki, ja tämä ”Elefantti”-avaaja on malliesimerkki toimiston filosofiasta: hauskaa, kekseliästä, pelkistettyä ja trendikästä!

Tilaa heti tämä symppis norsuavaaja ystävällesi tai sukulaisellesi joululahjaksi tai syntymäpäiväyllätykseksi, tai vie tuliaisena esimerkiksi tupareihin, pikkujoulujuhliin tai päivälliskutsuille. Toimii aivan varmasti, herättää lämminhenkistä naurua ja ihastuttaa kätevyydellään! Kokeile myös kollegalle läksiäislahjaksi tai liikeneuvotteluun viemisenä. Toimi nyt ja tilaa heti!

Tuotetiedot

  • materiaali: puu, teräs
  • väri: puu, teräs
  • mitat: 8 cm x 7 cm x 2,5 cmpestäviksi
2023-02-09T03:25:09+00:00