Tarvitsetko apua?

Kiipeilijät seinäkoukkusetti

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Erinomaisen hauska sisustusidea muillekin kuin seinäkiipeilijöille! Nämä hilpeät seinäkoukut on muotoiltu näyttämään pikkuruisilta vuorikiipeilijöiltä, jotka voit sitten kiinnittää kodin seinustoille ja pinnoille ”kiipeämään”. Ripustat koukkuihin kätevästi pikkutavarat, avaimet, solmiot, kauppakassit ja vaikkapa työkalut – monia käyttömahdollisuuksia ja käyttötarkoituksia! Tämä mutkaton ja helposti annettava lahja sopii erinomaisesti vaikkapa vanhemmille joulupakettiin, ystävälle uuteen kotiin tai teini-ikäisen lapsen huoneeseen, jonka lattiaa ei tavaramäärän alta näy.

Other customers bought

Kuvaus

Mitä ihmettä tuolla seinällä vilistää? Ovatko ne jonkin sortin mini-ihmisiä? Kyllä vain – tai siis mini-ihmisten muotoon valettuja seinäkoukkuja tietenkin. Tämä hauska sisustustuote ällistyttää ja naurattaa!

”Kiipeilijät” seinäkoukkusetti sisältää kolme seinäkoukkua, jotka muistuttavat pienoiskokoisia vuorikiipeilijöitä. Jokainen koukku on oman värisensä ja voitkin sijoitella nämä haluamallasi tavalla kodin pinnoille ja seinustoille. Ne tuovat kodin sisustukseen lämpöä ja huumoria ja ovat tietenkin myös käteviä järjestyksenpitäjiä. Voit asettaa pieniä pusseja, puseroita, kesätakkeja tai käsilaukkuja seinäkoukkuihin roikkumaan – yksi koukku kestää 2,2 kilon kuorman – riittää mainiosti esimerkiksi ostoskassille, hatulle tai selkärepulle. Pakkauksen mukana saat lisäksi kaikki tarvikkeet koukkujen seinään ripustamiseksi.

Nämä mainiot seinäkoukut tuovat toki järjestystä elämään ja väriä kodin yleisilmeeseen. Ne toimivat myös esimerkiksi keittiössä mainiosti vaikkapa siivilä- ja kattilaripustimina. Ja sanomattakin lienee selvää, että teini-ikäisen lapsen huoneeseen asennettuina ne toivon mukaan edesauttavat yleensä liian sotkuisen lattian selkeytymistä.

Osta tämä mutkaton ja hauska tuote ystävällesi, sukulaisellesi tai omaan kotiin. Ja jos tarvitset enemmän ”kiipeilijöitä”, tilaa vaikka kaksi satsia. Mukava lahjaidea – toimi nyt.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kolme koukkua (punainen, keltainen, sininen)
  • kantavuus: 2,2 kg / koukku
  • sisältää kiinnitystarvikkeet
  • mitat: 16,5 cm x 7,6 cm x 7 cm
  • materiaali: muovi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-19T11:41:26+00:00