Tarvitsetko apua?

Kerros tarjoiluvati

24,90 €
Sis. alv
- +
Juhlat vaativat erilaisia astioita ja asetteja, joista tarjoillaan kaikenlaisia herkkuja aina pikkusuolaisesta makeaan ja siksi pöydän kapasiteetti onkin usein koetuksella. Herkkujen järjestäminen kerroksittain helpottaa huomattavasti tarjoilua ja säästää reilusti tilaa muulle tärkeälle. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti kerrostarjoiluvati.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kolmikerrosvati tarjoaa kompaktin vaihtoehdon syntymäpäiväsankarin juhlapöydän tarjoiluvadiksi tai nerokkaaksi pikkusuolaisten astiaksi illanistujaisiin, sillä tähän vatiin saadaan koottua kaikki herkut näyttävästi kolmeen eri kerrokseen. Kolmikerrosvati on näyttävä ja koristeellinen lisä esimerkiksi kahvipöytään, jossa herkulliset muffinsit ovat tyylikkäästi edukseen. Tämä vati sopii loistavasti persoonalliseksi ja myös erittäin käytännölliseksi lahjaksi uuteen kotiin.

Rakenna tyylikäs kokonaisuus tämän tosi tyylikkään kolmekerroksisen tarjoiluvadin avulla. Vatiin voidaan asettaa pullat, pikkuleivät, kakut, pikkusuolaiset, sekä erilaiset hedelmät ja vihannekset käyttötarkoituksen mukaan. Tämä vati sopii erinomaisesti erilaisiin kekkereihin ja mikä parasta, kerrokset voidaan irrottaa toisistaan, mikä tekee puhdistuksesta erittäin helpon. Vadin osat ovat kestävää kovamuovia, mikä tekee siitä kulutusta kestävän ja helpon käsiteltävän. Hauska ja näyttävä lahjaidea kotileipurille tai bilekärpäselle.

Tuotetiedot

Kerros tarjoiluvati

  • Kolmiosainen tarjoiluvati
  • Materiaali: kovamuovi
  • Mitat (koottuna): 31,4 x 31,4 x 34 cm
  • Väri: Valkoinen
2021-01-19T15:40:47+00:00