Tarvitsetko apua?

Kelluvat paperilyhdyt

21,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nämä kelluvat, 100-prosenttisesti luonnonmukaiset paperilyhdyt ovat ihana lahjaidea pitkiin kesäöihin, puutarhakutsujen ilmapiiriä sulostuttamaan, pikinikille valoa tuomaan tai ystävän grillibileisiin tunnelmaa nostamaan. Paperilyhdyt ovat klassinen japanilaistyylinen lahja, ja tämä paketti sisältää kymmenen kaunista lyhtyä, jotka voit sitten asettaa mihin tahansa lampeen tai vaikka kylpyammeeseen kellumaan. Mahtava lahjaidea vanhemmille tai kiva ja mutkaton tuliainen ystävän puutarhajuhliin. Kokeile myös juhlavana hääkoristeena tai valmistujaisjuhlien katseenvangitsijana.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä kelluvat paperilyhdyt ovat mitä kaunein ja herkin lahjaidea sekä hieno ja persoonallinen koriste mihin tahansa juhlavaan hetkeen. Lahjapaketti sisältää kymmenen paperilyhtyä ja kymmenen tuikkukynttilää, ja lyhtyjen kasaaminen ja sytyttäminen käyvät helposti ja kätevästi. Sijoitat jokaisen lyhdyn sisään yhden tuikun ja vapautat kynttilät kellumaan esimerkiksi puutarhalähteeseen, lampeen tai vaikka mökkilaiturilta järven rantaan. Katso ja ihastele, kuinka näteiltä ja eteerisiltä lyhdyt näyttävät tyyntä veden pintaa vasten.

Kelluvat paperilyhdyt on käsitelty paloturvallisiksi ja ne myös hylkivät vettä. Eli voit turvallisesti vapauttaa lyhdyt kellumaan ja nauttia niiden ihanasta valosta sekä komeasta ulkonäöstä. Nämä kelluvat paperilyhdyt tuovatkin mukanaan ripauksen itämaista mystiikkaa ja muodostuvat upeiksi, persoonallisiksi koristeiksi esimerkiksi puutarhajuhliin tai hääriehaan. Tuikkukynttilä palaa useamman tunnin ja luo paperilyhdyn seinämien lomasta ihanaa loistettaan pimenevässä kesäillassa.

Tilaa heti nämä uskomattoman tunnelmalliset paperilyhdyt ja lisää kesäjuhliisi ripaus taianomaisuutta. Lyhdyt ovat myös mitä ihanin tuliainen vaikkapa ystävän puutarhajuhliin tai grillibileisiin, ja kaikki rakastuvat näihin kauniisiin koriste-esineisiin. Toki lyhdyt sopivat myös esimerkiksi uudenvuodenjuhliin lumihankeen aseteltaviksi, ja ne tuovatkin hauskan vaihtoehdon perinteisemmille talvilyhdyille.

Tuotetiedot

  • paketti sisältää 10 paperilyhtyä ja 10 tuikkukynttilää
  • lyhdyt ovat vettä hylkivää ja palokäsiteltyä paperia
  • mitat: 11 cm x 11 cm x 11 cm
  • 100 % luonnonmukaista materiaalia
2023-12-10T09:38:47+00:00